FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Un oficial norvegian râde de noi și de UEFA: „A fost o parodie. O mare glumă! Știți ce li s-a spus copiilor?”

Articol de - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 11:08

România și Norvegia au terminat la egalitate, scor 1-1, în preliminariile EURO 2020. Joar Hansen, secundul selecționerului Norvegiei, e convins că „la București nu a fost o pedeapsă. Singura cale de a lupta împotriva rasismului e să le interzici să mai joace fotbal”.

Nu doar selecționerul Norvegiei a contestat noile reguli UEFA. Joar Hansen, asistentul lui Lars Lagerbäck, a dat o declarație aspră presei nordice. 

Aceasta este o glumă făcută de UEFA. Copiilor li s-a spus să facă zgomot. Cât mai mult. Totul s-a transformat într-o parodie. Li se transmitea la megafoane ce să scandeze”, a declarat Hansen reporterilor de la Dagbladet. 

„Cum e posibil să permiți accesul spectatorilor, atât de mulți spectatori, la o partidă la care trebuia să aplici o pedeapsă? Au fost și copii, și adulți. Sancțiunea a fost zero. O mare glumă. E uluitor. Asta nu e o pedeapsă”, a adăugat acesta, completând: „E o bătaie de joc, e împotriva luptei cu rasismul. Singura cale e să suspenzi echipele din țările în care se întâmplă asemenea lucruri. Să le interzici câțiva ani să mai joace”. 

Atmosfera creată de micii fani „tricolori”

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

CITEȘTE ȘI: 

CALCULE Suntem obligați să scoatem cel puțin 4 puncte cu Suedia și Spania: care sunt celelalte condiții pe care trebuie să le îndeplinim

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  16 Octombrie 2019, 16:01

Prefer acesti copii minunati unor huidume tatuate din cap pana in picioare si cu "creste" de japonezi *** ce se cred cool si se pretind fani si, care nu sunt decat niste indivizi violenti, ***, certati cu legea si cu bunul simt. Din cauaza unor astfel de *** suporterii adevarati s-au indepartat de fotbal si de stadioane!!! Cred ca UEFA ar trebui sa ne penalizeze permanent cu astfel de masuri. Indivizii de teapa celor de care am amintit nu au decat sa stea acasa sa ingurgiteze alccol si sa-si sparga propriile televizoare daca tot au chef de senzatii tari!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

180190845824463
Mihnea Iorga  •  16 Octombrie 2019, 13:15

Sa il anunte cineva pe domnul Hansen ca de vreo 2 ani de cand e Contra selectioner nu mai avem voie sa jucam fotbal gratie stilului ultradefensiv si fricos al marelui strateg...

florar
florar  •  16 Octombrie 2019, 12:52
Postat de cainelup pe 16 Octombrie 2019, 12:33

Atat doar, ca nu ar fi trebuit sa fie adusi copii de la mari distante (vezi Timisoara sau Satu Mare). O zi de calatorit pentru un meci e cam mult chiar si pentru un adult.

Daca nu au fost fortati te contrazic!!!!A fost o buna ocazie sa vada echipa nationala si Bucurestiul...De fapt o ocazie unica...Cine si-ar lasa copiii intr0un stadion in care legea o fac mai mereu huliganii?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează