FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA // UPDATE Contra a recunoscut! Ce a făcut după ce l-a înjurat pe Pușcaș: „F*** morții mă-tii!”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2019 23:04

România și Norvegia se înfruntă în preliminariile EURO 2020. Cosmin Contra a avut o reacție reprobabilă după penalty-ul ratat de George Pușcaș în minutul 52, la scorul de 0-0.

UPDATE

După meci, Cosmin Contra a recunoscut greșeala: „Am greșit. Se mai întâmplă astfel de lucruri pe teren. Îmi cer scuze. Am vorbit deja cu Pușcaș”.

Știrea inițială

George Pușcaș a executat slab, pe jos, un penalty obținut de Nicușor Bancu în minutul 52. Selecționerul Contra nu a putut urmări execuția și a sărbătorit inițial, crezând că atacantul a reușit să marcheze.

ROMÂNIA - NORVEGIA // UPDATE Contra a recunoscut! Ce a făcut după ce l-a înjurat pe Pușcaș: „F*** morții mă-tii!”
FOTO: Captură @Pro TV

Când s-a dezmeticit, Contra a avut o reacție reprobabilă, înjurându-l pe atacantul naționalei: „F** morții mă-tii să îți f**, Pușcaș!” 

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - NORVEGIA // VIDEO + FOTO Moment FANTASTIC pe Arena Națională! Imnul României a răsunat mai tare ca niciodată din glasurile celor 30.000 de copii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (65)
1504004369616500
Florea Virgil  •  16 Octombrie 2019, 17:08

Echipa „marelui fotbalist” de la FRF ar trebui să ia în discuție abordarea celor două partide care urmează. Nu e doar problema lor ce se va întâmpla dacă nu ne vom califica. Le sugerez să adune lângă echipa națională un grup de antrenori care să facă selecția și apoi să gândească o strategie câștigătoare. Contra nu poate decide de unul singur tactica celor două partide decisive. Să vină Lucescu, Iordănescu Anghel, Stoichiță, Pițurcă, Hagi, Popescu Gică. Să se înțeleagă cu toții și să facă o echipă în ciuda diferențelor lor de opinii. VA FUNCȚIONA. Sunt oameni de fotbal nu ageamii precum cei din federație.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  16 Octombrie 2019, 16:26

Era stabilit ca Stanciu sa bata penaltyul, asa trebuia sa se intample ! Nu vii tu Puscas deja "mare vedeta" si faci ce vrei tu...si ratezi....mai mult ca sigur calificarea la turneul final ! Asa ceva nu se intampla la alte echipe nationale, la noi se merge pe principiul-ca "asa vrea muschii mei " ! Si ce vroiati sa i faca Contra sa l pupe, sa i dea vreun premiu !

344954052901040
Irimia Dorel Vucu  •  16 Octombrie 2019, 16:05

Echipa noastra de fotbal joaca jalnic,cand te uiti la ei si vezi cu cata usurinta rateaza iti vine sa plangi! Te uiti le ei si pangi vazand neputinta de a inscrie mai multe goluri...cum se chinuie pe teren si cum ne chinuie si pe noi spectatorii de buna credinta! Nu poti sa joci fotbal numai cu un singur jucator, cate stie fotbal,Mitrita...! Ceilalti alerga pe teren ...parca se...alerga!

Vezi toate comentariile (65)
Comentează