FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA // VIDEO Alexandru Mitriță știe care e atuul României în duelul cu Norvegia: „Ei sunt puternici, dar noi suntem o echipă de mingicari”

Articol de , - Publicat luni, 14 octombrie 2019 17:27

Alexandru Mitriță (24 de ani, extremă stânga), fotbalistul naționalei României și al celor de la New York City, a vorbit astăzi înainte de meciul cu Norvegia din cadrul preliminariilor Campionatului European 2020.

„Nu cred că mi-am câștigat locul de titular, încerc să-mi fac treaba cât mai bine dacă Mister Contra va conta pe mine. 

Am avut mult mai mult timp la dispoziție să mă odihnesc, iar acum sunt 100%. Norvegia e o echipă foarte puternică, cu talie mare. Vă dați seama că noi suntem mai scunzi, o echipă de mingicari. Sperăm să facem o treabă foarte bună”, a spus Mitriță la conferința de presă.

MATCH PREVIEW ROMÂNIA - NORVEGIA

CLASAMENT

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - NORVEGIA // Am contat doar 75 de minute din 270! România vrea calificarea, însă a fost deseori făcută de rușine

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
spartcapus
spartcapus  •  14 Octombrie 2019, 22:43

Ei au o echipa foarte puternica, iar noi pacalim fotbalul! Sa vedem daca ne mai tine bafta ca la acel norocos si nemeritat 2-2 de la ei...

danirovl
danirovl  •  14 Octombrie 2019, 20:46

Mitrita,stanciu, nistor,deac si keseru in fata...avem 3-0 la pauza. Ce sa n e faca schiorii aia?! :) hai ba contra baga i pe astia toti odata! Cu mijlocul asta te bati cu oricine!

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  14 Octombrie 2019, 20:11

AVEM NEVOIE DE VICTORIE,CA SA MAI PUTEM SPERA...POATE UN PENALTY, POATE ZEIȚA FORTUNA, POATE GOLGHETERUL NOSTRU KESERU...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează