FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA 0-3

ROMÂNIA - OLANDA 0-3 // Jucătorii naţionalei rămân încrezători, în ciuda înfrângerii cu Olanda: "Am avut multe momente bune"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 23:30

Alex Chipciu şi Gicu Grozav sunt de părere că echipa naţională este pe un drum bun după primele meciuri jucate sub comanda lui Cosmin Contra, în ciuda faptului că România a pierdut cu 0-3 amicalul cu Olanda.

Alex Chipciu a ţinut să sublineze diferenţa de valoare dintre România şi Olanda, având în vedere echipele la care evoluează jucătorii antrenaţi de Dick Advocaat. 

"Ei sunt totuşi Olanda. Au jucători la Roma, United, Barcelona, au fost întotdeauna la un nivel înalt. Cred că ar trebui să abordăm meciurile mai agresiv. Dacă te aperi, e foarte greu să obţii un rezultat pozitiv.

Stilul lui Contra e agresiv, cu pressing în jumătatea adversă. Cred că am avut multe momente bune în meciul cu Olanda", a spus Chipciu la finalul partidei. 

"Avem multe de învăţat de la fiecare meci. Eu cred că s-a văzut diferenţa de valoare. Dar suntem încrezători că anul viitor va fi mai mult bine" Gicu Grozav

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mountytoma
mountytoma  •  15 Noiembrie 2017, 10:01

chipciu a avut cele mai bune momente atunci cand mingea nu era la el! atunci se vedea cel mai bine valoarea lui chipciu! Grozav a fost singurul jucator care a jucat foarte bine, in rest unii au jucat cat de cat acceptabil, in timp ce Hanca a fost dezastru, Chiriches Moti Pantelimon si Ganea au avut doar cateva greseli insa fiecare din ele a fost transformata in gol de adversari! evident, cei mai prosti au fost comentatorii de la ProSTv, iar am vazut meciul fara sonor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează