FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Anghel Iordănescu, mesaj în direct la TV pentru fiul său: „Întărește-te, că n-ai bancă! Dacă ațipești, ai pierdut trenul!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 22:47

Anghel Iordănescu (69 de ani), fostul selecționer al echipei naționale și o legendă a Stelei, l-a atenționat pe fiul său, Edi Iordănescu (41 de ani), antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, liderul Ligii 1 din acest moment, că FCSB și Dinamo vor prinde play-off-ul. De asemenea, Iordănescu senior este de părere că lotul medieșenilor nu este unul echilibrat.

„I-am zis lui Edi să-și facă poză cu clasamentul acum, că e pe primul loc. Dar i-am mai zis și: «Întărește-te, că n-ai bancă, stai în 12 jucători!» 

«Vezi că Dinamo și FCSB prind play-off-ul. La fotbal, dacă ațipești, ai pierdut trenul!», a fost mesajul lui Anghel Iordănescu pentru fiul său, în direct la TV Digi Sport.

Gaz Metan Mediaș, echipă pe care Edi Iordănescu a preluat-o în ianuarie 2019, a început foarte bine sezonul în Liga 1 și este pe primul loc cu 18 puncte, unul mai mult decât locul 2, ocupat de CFR Cluj. 

VEZI ȘI:

Marius Șumudică, savuros: „Pițurcă arată bine și din punct de vedere masculin. La mine s-a mai pus ceva pe «colăcel»” + „Trebuie să înghețe toată lumea!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
caminero
caminero  •  05 Septembrie 2019, 09:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

131624217670160
Geani Muraru  •  05 Septembrie 2019, 09:10

Intareste-te cu iconite dupa modelul tata Puiu

173709053788855
Mircea Puran  •  05 Septembrie 2019, 01:35

Tocmai cand Fiul Puiu face treaba buna, vine Tata Puiu si debiteaza iar prostii.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează