FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA /

ROMÂNIA - SPANIA // VIDEO Ionuț Radu plănuiește să îi dea o pasă de gol și lui George Pușcaș, la națională: „Mereu vorbim despre asta”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 septembrie 2019 20:53

Ionuț Radu (22 de ani), convocat la echipa națională pentru „dubla” cu Spania și Malta, a vorbit despre assist-ul reușit la Genoa și a dezvăluit că plănuiește unul și cu George Pușcaș (23 de ani), în tricoul României.

  • Meciul României cu Spania se va juca pe 5 septembrie, pe Arena Națională, de la ora 21:45, în timp ce partida cu Malta are loc la Ploiești, pe 8 septembrie, de la 19:00. Ambele partide vor fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.
  • Vezi AICI lotul convocat de Cosmin Contra!

„Noi lucrăm foarte mult asta la antrenament, am exersat-o bine. Eu caut assist-ul de un an și jumătate și acum l-am găsit. [Întrebat dacă îi va ieși schema și cu George Pușcaș la națională] O să încerc să mai dau. Mereu vorbesc cu el despre asta, dar vom vedea”, a spus Ionuț Radu, la revenirea în țară.

Vezi AICI VIDEO cu pasa de gol a lui Ionuț Radu!

Știe care e secretul pentru a învinge Spania

Tânărul portar nu se gândește la titularizare, dar știe ce trebuie să facă el și colegii de la naționala mare pentru a trece de echipa națională a Spaniei.

„Eu nu am niciodată așteptări, pentru că nu e bine. Trăiesc momentul, muncesc și munca va fi răsplătită. Meciul ăsta e este de care pe care. Cine își dorește mai mult va câștiga. Dacă vom merge cu mentalitatea corectă și fiecare dintre noi va juca pentru echipă, sunt sigur că vom obține un rezultat bun, dar trebuie să fim concentrați și să dăm totul pe teren, doar așa se poate obține un rezultat bun”, este convins Ionuț Radu.

VEZI ȘI:

„Tricolorii” și-au ales colegii de cameră din cantonamentul echipei naționale! 6 jucători au cerut să stea singuri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează