FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

ROMÂNIA - SPANIA // VIDEO Vlad Chiricheș, încrezător înainte de meciul cu Spania: „Putem echilibra forțele. Sper ca cei 55.000 de oameni să ne împingă de la spate!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 18:06

Vlad Chiricheș, 29 de ani, noul fundaș al celor de la Sassuolo, a vorbit în cadrul conferinței de presă de azi despre partida cu Spania.

  • România o va întâlni pe Spania mâine seară, de la ora 21:45, în preliminariile Campionatului European 2020. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

„Sunt foarte fericit că revin pentru că am trecut prin momente grele în ultimul an. Acum sunt bine, sunt sănătos, sunt bine fizic și fericit că sunt din nou printre băieți.  

Eram OK și înaintea transferului la Sassuolo, dar acest transfer îmi dă încredere. Calitățile mele sunt recunoscute și de alții, dar acum mă gândesc la ce am de făcut la echipa națională, nu doar la perioada de mercato.

Întâlnim cea mai bună echipă a grupei, cu jucători de mare calitate. Știm că au o posesie foarte bună și că ne vor pune în dificultate, dar trebuie să avem o atitudine bună, să ne ridicăm la un nivel bun. Cred că putem echilibra cumva forțele. Sper ca cei 55.000 de suporteri să ne împingă de la spate și să ne ajute să facem un meci bun, să ne dea acea putere pentru a face un rezultat bun”, a declarat Vlad Chiricheș.

Chiricheș a vorbit apoi despre principalele pericole din naționala ibericilor: „Spania e o echipă puternică, orice jucător care joacă în naționala Spaniei este foarte bun. Îl cunosc bine pe Fabian Ruiz (n.a - fundașul lui Napoli), știu că e un jucător extraordinar”, a mai spus acesta.

„Îmi pare rău pentru decizia lui Cristi Săpunaru de a se retrage. Îi doresc tot binele, dar cum a spus-o și el, vine o generație bună din spate, care poate face față la echipa națională” - Vlad Chiricheș 

Vezi și: 

ROMÂNIA - SPANIA // Iată planurile tactice ale lui Cosmin Contra! Mutări total neașteptate prin care vrea să-i blocheze pe iberici. Două formule de joc pregătite

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
calinescu_
calinescu_  •  04 Septembrie 2019, 20:21

CE CAUTA ACEST SIMBOL A NEPUTINTEI IN NATIONALA ROMANIEI ???????? LA FEL CA GEAMANUL LUI GARDOS , NU ARE LOC NICI LA POLI IASI ...!!!! FRASINESCU SI MIHALACHE AU ZECE CLASE PESTE EI ...!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează