FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA 0-2

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Ianis Hagi, interviu cu lacrimi în ochi: „Este enervant să îi vezi pe suedezi bucurându-se la tine acasă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 23:05

România a pierdut cu Suedia, scor 0-2, și a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminariile clasice. „Tricolorii” păstrează o șansă prin barajul din Liga Națiunilor, acolo unde vor întâlni Scoția sau Islanda în semifinale. Meciul va fi în deplasare. 

Ianis Hagi (21 de ani) a apărut cu lacrimi în ochi la interviurile de după meci. Mijlocașul lui Genk a fost introdus la pauză în locul lui Ciprian Deac. 

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Ianis Hagi, interviu cu lacrimi în ochi: „Este enervant să îi vezi pe suedezi bucurându-se la tine acasă”
ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Ianis Hagi, interviu cu lacrimi în ochi: „Este enervant să îi vezi pe suedezi bucurându-se la tine acasă”
ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Ianis Hagi, interviu cu lacrimi în ochi: „Este enervant să îi vezi pe suedezi bucurându-se la tine acasă”

„Nu am reușit să obținem rezultatul dorit. Așa a fost scrisă istoria. Este enervant să îi vezi pe suedezi bucurându-se acasă la tine, dar nu avem ce face. Sperăm să terminăm calificările cum trebuie, să scoatem un rezultat bun în Spania. Am avut noroc că rezultatele au fost de partea noastră și mai avem o șansă. 

Eu sunt jucător, trebuie să fiu pe teren și să joc fotbal. Nu pot vorbi despre alte lucruri, despre antrenor. Am simțit că putem mai mult și știu că putem mai mult. Simt că ne-a lipsit ceva. Avem calitatea de a face diferența, dar nu am putut. Cu Norvegia am arătat-o, am demonstrat că putem bate echipele de acest gen. Sunt supărat. Îmi găsesc cu greu cuvintele. Nu e deloc plăcut”, a declarat Ianis Hagi la Pro TV.

VEZI ȘI: 

„Tricolorii” merg la barajul din Liga Națiunilor! Cine sunt cele două adversare pe care le pot întâlni în drumul spre EURO 2020

ROMÂNIA - SUEDIA // FOTO Vasile Mogoș, eroare decisivă la debutul în națională

,AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (33)
2398839403469012
Alex Bandu  •  18 Noiembrie 2019, 08:41

Lacrimi de crocodil . Io cred ca Ianos isi plange de mila ca nu exceleaza in fotbal . In urma cu 15 ani a izbugnit un scandal de coruptie la nationala Argentinei care era plina de astfel de jucatori suveica,bagati in nationala doar ca sa le creasca ratingul,exact cum se intampla la noi de 30 de ani. Daca o sa ajunga regele (lui peste prajit) antrenor la nationala o sa fie distractiv spre tragic-comic,chiar il vreau pe hagi ca antrenor la nationala .

rapidist57
rapidist57  •  16 Noiembrie 2019, 18:25
Postat de stoichkov9 pe 16 Noiembrie 2019, 08:49

Astia care il critica pe Ianis habar n-au de fotbal.

Hai mai, chiar asa, nimeni nu mai are habar de fotbal in afara de fiul lui Hagi? Chiar nu vede nimeni ca este doar unul care a batut mingea pe maidan si nu se ridica cu nimic peste acel nivel? Nivelul lui Hagi fiul este DOAR unul a unui nimeni care bate mingea pe maidan, adica a unui nimeni in fotbal, ca el sunt destui pe toate maidanele tari.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  16 Noiembrie 2019, 16:03
Postat de stoichkov9 pe 16 Noiembrie 2019, 09:48

Dar Mitrita ce a facut in afarah sa piarda balonul, pase aiurea, si individualism? Stanciu? Juniorul mai are de crescut, au fost alti morti pe teren aseara

Cred ca gresiti, aceasta este parerea mea, pentru ca Stanciu, Mitrita si Hagi au jucat in jurul notei de 5 si la o astfel de exprimare sigur ca nu au cu ce se lauda. Ceilalti, insa, au jucat mult sub ei. Si, ca sa ne intelegem, cand joci de nota 5 (cei mai buni ai nostri) tot nulitate se cheama ca esti. Iar cand antrenezi precum Contra, notele celor trei devin fabuloase. Dar sa ne oprim aici cu analiza pe trecut. Credeti ca FRF va numi un antrenor dintre cei mai buni (Hagi, Petrescu, Lucescu, Sumudica)? Eu nu cred pentru ca Burleanu are nevoie de yes-mani, nu de profesionisti.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează