FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA 0-2

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // O voce puternică a politicii Suediei, GAFĂ MONUMENTALĂ! „Am reușit! 2-0 cu Ungaria și salt spre Euro”

Articol de - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 10:33

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2. Nyamko Sabuni (50 de ani), președintele Partidului Liberal suedez, a fost ironizată de jurnaliștii scandinavi: „Întreaga țară a sărbătorit victoria naționalei împotriva României. Cu o excepție”.

Nyamko Sabuni are 50 de ani, s-a născut la Bujumbura, în Burundi, și, din luna iunie, este președintele Partidului Liberal suedez. Primul lider al unei formațiuni politice provenit dintr-o minoritate etnică.

Absolventa Facultății de Drept a prestigioasei universități Uppsala este o voce puternică a Scandinaviei. Dar fotbalul nu este chiar punctul ei forte. Nu e foarte atentă nici la meciurile propriei selecționate.

„Cu cine am jucat în realitate?"

„Întreaga țară a sărbătorit victoria naționalei împotriva României. Cu excepția lui Nyamko Sabuni", a ironizat-o Aftonbladet, titrând: „Gafa lui Sabuni. Cu cine am jucat în realitate?".

La reuniunea națională a partidului, în Västerås, jurnaliștii nordici povestesc că Sabuni a mulțumit pentru aplauze, a pus mâna pe inimă, apoi a spus: „Da! Suedia a reușit! 2-0 cu Ungaria! Salt spre Campionatul European".

„Tot 2-0 a fost și ultima oară cu Ungaria"

Ziariștii s-au amuzat: „E drept că ultima oară când am întâlnit Ungaria a fost tot 2-0 pentru noi, în urmă cu trei ani. Însă un amical nu are nicio legătură cu un meci decisiv pentru calificarea la Euro, cu triumful din România". 

Mesaj pentru Isak: „Ești rege!"

Politicianul, fost ministru al Integrării și al Egalității de Gen, a comentat și subiectul „rasism": „Unul dintre jucătorii noștri a fost victima rasismului în timpul meciului. Vreau să-i transmitem încurajarea noastră lui Alexander Isak. Ești rege!". 

VEZI ȘI:

SPANIA - ROMÂNIA // VIDEO Corespondență GSP din Madrid » Contra schimbă sistemul și jumătate de echipă: 5 nume noi, printre care Ianis și Răzvan Marin

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (42)
110286907003113
Marcello Kazan  •  19 Noiembrie 2019, 05:35

Daca suedezii isi cauta "lideri" prin Africa, ce pretentii mai poti avea ???... Sa le fie de bine...

boierasul
boierasul  •  18 Noiembrie 2019, 20:41
Postat de Octavian Go pe 18 Noiembrie 2019, 18:03

Vrei sa spui domnule Zorrozabal ca Dancila nu e proasta? Si merita sa fie votata pentru ca e romanca? Tu esti mandru ca esti compatriot cu orice roman? Mie imi este rusine cu unii dintre romani, printre ei se afla si Proasta Romaniei.

))) intre Iohannis si Dancila nu este mare diferenta de inteligenta ))) dar macar Dancila este romanca )) mai trist este sa sustii un prost strain ))) PS- stii care este culmea lasitatii ?? Sa fii provocat la o dezbatere de un prost si tu sa te ascunzi de frica ))))

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  18 Noiembrie 2019, 20:23
Postat de Octavian Go pe 18 Noiembrie 2019, 18:03

Vrei sa spui domnule Zorrozabal ca Dancila nu e proasta? Si merita sa fie votata pentru ca e romanca? Tu esti mandru ca esti compatriot cu orice roman? Mie imi este rusine cu unii dintre romani, printre ei se afla si Proasta Romaniei.

Pai de unde stii dumneata ca e proasta?Ca asa zic adversarii politici?Ai stat vreodata de vorba cu ea?Sau ii crezi pe cuvant pe alde Tapalaga si alti"acoperiti"?In c/v ei scrie doar ca e inginer de petrol si gaze!Iar in functia ei-de prim ministru al unei tari spoliata de"aliati"si unde ambasadorii se amesteca fara jena in treburile interne ale tarii-nu are alta "politica"decat sa fie..."Pro"!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează