FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA

ROMÂNIA - SUEDIA // VIDEO+FOTO Suedezii se apără, după ce ne-au acuzat de rasism: „E normal să ne pregătim”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 18:17

Janne Andersson (57 de ani), selecționerul Suediei, a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu România de vineri și despre scandalul iscat în ultimele zile.

  • România - Suedia se joacă pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.  
  • Spania - România se joacă pe 18 noiembrie, de la ora 21:45.
  • Ambele meciuri vor fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

„Noi doar răspundem la întrebările care ni se pun. Nu e mare lucru pentru noi, dar este normal să ne pregătim pentru această situație, iar Federația să știe ce are de făcut”, a comentat Andersson.  

În ceea ce privește partida de pe Arena Națională, selecționerul nordicilor a explicat de ce au ales să facă pregătirea în Cipru. De asemenea, acesta nu consideră că echipa sa este favorită.  

„Facem multă pregătire tactică la națională și de aceea am ales să ne antrenăm în Cipru. Este o vreme mult mai bună decât la Stockholm.  Nu vorbesc niciodată despre favorite în fotbal, pentru meciul se joacă pe teren. Ține de noi să ne pregătim. Am făcut o pregătire bună înaintea acestui meci și suntem încrezători. Vom vedea la finalul partidei care este echipa mai bună, nu echipa favorită”, a spus Janne Andersson, la conferință.  

Fundașul Andreas Granqvist (34 de ani), prezent și el la conferință, a fost întrebat în legătură cu faptul că ai lui și-au pregătit deja echipamentul pentru EURO 2020 și a lămurit situația.  

„Nu a fost decizia noastră, ci a Federației. La doi ani schimbăm echipamentul, nu are legătură cu meciul cu România”, a spus fotbalistul. 

VIDEO // Conferința suedezilor

VIDEO // MATCH PREVIEW ROMÂNIA - SUEDIA

CLASAMENTUL ÎN GRUPA ROMÂNIEI

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SUEDIA // FRF dă de pământ cu suedezii: „Ei bine, vikingii noștri, uite cum stă treaba”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
159033828487862
Daniel Nedelcu  •  14 Noiembrie 2019, 22:28

...face parte din războiul pshiologic,...deși pare ok formula al-or noștri avem toate șansele să ne dăm cu stângul în dreptul și uite așa îi facem mari pe alții!...(...noroc că vin din urmă cei tineri,...o desfătare meciul câștigat la tineret!)...

liviu79pit
liviu79pit  •  14 Noiembrie 2019, 20:18

*** si ***! Ce lectii de moralitate sa primim noi de la puscariile astea nordice? Maine sper sa spargem o data complexul asta scandinav. Orice s ar zice, *** astea ne au batut mereu ba cu arbitrii, ba cu mult noroc|! HAI ROMANIA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calicon
calicon  •  14 Noiembrie 2019, 20:01
Postat de ovidiu2019 pe 14 Noiembrie 2019, 19:21

Nebunie, mai lasati-ne cu scandinavii ca n-au toate tiglele pe cap! Prefer sa ma injure olandezul decat ca astia cu raceala lor...

Si olandezul de ce sa ne injure? Tot o apa si un pamint si la fel de tembeli si unu is altu

Vezi toate comentariile (6)
Comentează