FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U15

Acuzată că și-a „împins” fiul de 13 ani la lotul U15 al României, Anamaria Prodan răspunde tăios: „Frustrați! Nici nu le dau importanță”

Anamaria Prodan, alături de Laurențiu Reghecampf jr. // foto: Instagram @ anamariaprodanreghecampf +45   FOTO
Anamaria Prodan, alături de Laurențiu Reghecampf jr. // foto: Instagram @ anamariaprodanreghecampf

Articol de - Publicat miercuri, 25 mai 2022 16:32 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 17:16

Anamaria Prodan (49 de ani) răspunde acuzațiilor venite dinspre clubul de juniori FC Player, care a susținut că Laurențiu Reghecampf jr., alintat „Bebeto” (13 ani), a fost „împins” de mama sa la lotul U15 al echipei naționale a României. 

Între timp, FRF a demarat o anchetă, impresarul fiind fotografiat alături de staff-ul reprezentativei de juniori la o precedentă etapă a procesului de selecție.

Pe 20 mai, în urma acțiunii de selecție pentru lotul reprezentativei U15 a României în zona București-Ilfov, clubul de juniori bucureștean FC Player a acuzat că fiul Anamariei Prodan, Bebeto, a fost prezent pe teren doar mulțumită influenței mamei.

Prima reacție a lui George Copos, după ce Șucu a fost prezentat la Rapid: „Vă asigur!”
RAPID
Prima reacție a lui George Copos, după ce Șucu a fost prezentat la Rapid: „Vă asigur!”

Anamaria Prodan, acuzată că și-a împins fiul la naționala U15 a României

Clubul respectiv a publicat o fotografie de la o precedentă rundă de selecție, în care Anamaria Prodan discută cu membrii staff-ului, în frunte cu selecționerul Victor Ene (57 de ani). 

Acuzată că și-a „împins” fiul de 13 ani la lotul U15 al României, Anamaria Prodan răspunde tăios: „Frustrați! Nici nu le dau importanță”

Între timp, Federația Română de Fotbal a anunțat că a demarat o anchetă cu privire la acuzațiile ce învăluie procesul de selecție.

Federația Română de Fotbal a luat act de informațiile publicate în mass-media privind acțiunea de selecție pentru echipa națională Under 15. 

Având în vedere informațiile vehiculate, precum și imaginile publicate în presă, Departamentul de Integritate al FRF s-a autosesizat și a demarat o anchetă. 

Fără legătură cu acest caz specific, FRF consideră că selecțiile pentru loturile naționale trebuie să se desfășoare în condiții clare de integritate, iar accesul părinților trebuie limitat în afara spațiului de joc.

- comunicat FRF, 25 mai

În acest context, Anamaria Prodan spune pentru GSP.ro că respectivele acuzații reprezintă simple „frustrări” și că „nu-mi împing copilul la națională. Dacă n-are valoare, se va vedea pe teren”.

Anamaria Prodan: „M-am obișnuit cu astfel de frustrați”

Mi se pare jenant, frustrările astea mari ale acestora patroni de școală de fotbal nu au ce căuta între copii. Eu sunt om care face parte din fotbal, așa că m-am oprit, am salutat, am stat 10 minute cât am vorbit cu amicii mei din fotbal despre selecție, ce copii avem buni. La modul asta... ce am putea vinde, de la ce școli.

Nu-mi împing copilul la națională. dacă n-are valoare, se va vedea pe teren. În rest, că «Anamaria Prodan stă pe bancă, iar copilul ei este slab» sunt frustrările unora. Săracii de ei. 

Mi-e milă de părinții care au dus copiii la aceste școli. Să învețe ce? Răutate, frustrare? 

Un dascăl sau un patron, el fiind probabil un fel de dascăl, trebuie să învețe copiii altfel, să se uite doar în grădina lor, nu să jignească, să facă nenorociri. 

Dar nu ai ce să ceri. Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. M-am obișnuit cu astfel de frustrați, de asta nici nu le dau importanță.

Nici măcar nu-l cunosc pe selecționerul de la U15. Copilul meu are 13 ani și jumătate, crește învingător și mândru de ceea ce este și a învățat de la mama lui.

Nu am cerut nimănui nimic.

- Anamaria Prodan, pentru GSP.ro

Oricum, „Bebeto” nu a fost oprit la lot în urma selecției, conform informațiilor obținute de Gazeta Sporturilor. 

+41 FOTO

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

DEZBATEREA ZILEI, 25 MAI: Poate Rapid să câștige campionatul în sezonul viitor? „Dan Șucu e un mare atu pentru club” vs. „Rapid n-are nicio șansă la titlu”

Conflict de interese la Dinamo - U Cluj » Imagini-șoc: ce făcea Zăvăleanu la promovarea lui „U” din 2007 + Academia șefului de la Dinamo, finanțare publică aprobată de șeful lui U Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
neagra
neagra  •  26 Mai 2022, 12:41

Nu stiam ce ne lipseste , era AMProdan si dintii sai cu care pozeaza , niste bikini cam tristi si obositi rau si, ...cred ca nu mai e nevoie de comentarii ca sa nu se streseze rau

iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  26 Mai 2022, 10:00

Il vrem la fcsb !

markksson
markksson  •  26 Mai 2022, 09:50

Obsedati mai sunteti de nulitatea asta absoluta ...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează