FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U16 - HAITI U17 0-1

România U16 - Haiti U17 0-1 // VIDEO Lecție rușinoasă! Gică Popescu a răbufnit după umilința cu Haiti: „Refuz să cred că asta este imaginea fotbalului românesc”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 18:41

Naționala României U16 și-a trecut în cont o nouă înfrângere. Haiti U17 s-a impus la Buftea cu scorul de 1-0 (Sainte '29), într-un joc din cadrul turneului UEFA de dezvoltare.

Gică Popescu a mers la Buftea să urmăreasca naționala fiului său, Nicolas, dar nu i-a plăcut deloc ce a văzut.

La finalul partidei, Popescu a răbufnit la TV Telekom Sport:„Eu refuz să cred că aceasta este faţa fotbalului românesc, să pierdem acasă cu Haiti, chiar şi într-un meci amical. E adevărat că au făcut un meci foarte prost. Nu au avut nicio ocazie de gol şi nu le face cinste acest rezultat”.

ROMÂNIA U16: 23. Mărgărit – 21. Pantea (13. Nicolescu, 55), 3. Dănuleasa-cpt. (2. Plumbuitu, 47), 6. Sîrbu, 14. Lungu – 4. Popescu, 16. Gheralia (10. Bodișteanu, 41), 19. David (17. Pandele, 41) – 11. Niță (20. Tudor, 33), 9. Mihai (18. Rus, 55), 7. Andronache (8. Mălăele, 60)

Selecționer: Adrian Văsâi

HAITI U17: 12. Delva – 4. Succe, 14. Ceneus, 15. Pierre (5. Guirand, 58), 19. Cedieu (11. Christophe, 58) – 8. Woodley, 18. Sainte-cpt., 16. Rhinvil – 17. Perpilus (7. Martin, 70), 9. Jolicoeur (2. Geffrard, 70), 13. Maudwindo (10. Jean, 41)

Selecționer: Miguel Angel Perdomo

Acesta a fost ultimul meci de pregătire înainte de calificările pentru EURO 2020, unde națioanala U16 se află în grupa a 10-a, alături de Rusia, Elveția și San Marino.

Meciurile se vor disputa în România, în perioada 24-30 octombrie, conform următorului program:

24 octombrie: Rusia – San Marino, România – Elveția
27 octombrie: Rusia – România, Elveția – San Marino
30 octombrie: Elveția – Rusia, San Marino – România

Citește și:

 Cât plătește FRF pentru meciurile naționalei României și pentru șederea „tricolorilor” mici la EURO 2019, în Italia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  21 Aprilie 2019, 18:05
Postat de gido pe 21 Aprilie 2019, 10:39

plus tudor...

Da, am gasit si eu. Pantea si Tudor au fost adusi de urgenta in locul unor accidentati. Dar tot nasul Hagi are mai multe petarde. Nicholas cu Malaele de la el de la Viitorul vin. Pe Malaele l-a bagat Hagi pe teren intr-un meci (parca de cupa) dintr-adins cu ceva timp in urma ca sa fie cel mai tanar debutant. Acum in loc sa zicem ca Dobrin a fost cel mai tanar debutant zicem ca Malaele a fost :))))

marinel26
marinel26  •  21 Aprilie 2019, 14:42
Postat de portardelegenda pe 21 Aprilie 2019, 06:40

Pentru necunoscători, naționalele de juniori sunt folosite de către el Burleanu că instrument de manipulare a masei de votanți prin acceptarea de diverse compromisuri către diverși ,,votaci " și adunarea generala . Dat fiind faptul că naționalele de juniori sunt condiții puse de UEFA pentru afiliere și faptul că nu produc venituri către FRF. Le transformă automat într-un balast folosit strict în mod electoral. Totul are o logică și deci nu trebuie sa ne miram . Atât timp cât statutul FRF permite tuturor css -urilor sau fotbalului de sala să voteze precum cluburile de prima ligă nu se va ieși din acest peisaj trist . Antrenorii loturilor naționale de juniori sunt doar niste maimuțe cărora le suna telefonul și li se dictează selecția ( nu în totalitate ) . Cam asta e pe scurt

Trista realitate...Chiar dacă poți câștiga voturi ( mult mai multe, venite la pachet cu respectul, admirația și recunoștința alegătorului ) făcându-ți treaba cu profesionalism si simt de răspundere, cine are nevoie de atâtea indrediente ?!... Nu au nevoie, nici măcar, de voturi multe. Au nevoie de acelea care contează, dupa, știu ei ce au de făcut ...

marinel26
marinel26  •  21 Aprilie 2019, 13:07

Foarte multe vorbe ( ...majoritatea goale) și extrem de putine fapte ...Faptele se obțin cu multa munca, implicare, seriozitate, profesionalism... Dar și acestea sunt doar vorbe...Noi, suntem romani, descurcăreți și buni la toate dar superficiali, amatori când trebuie sa ne îndeplinim sarcinile/atribuțiile de seviciu... Ceea ce ii caracterizează și pe “oamenii de fotbal” din FRF ... Oameni blocați in trecut, ignorând evoluția, lipsa de medetode, lipsa de personal instruit, “updatat” la zilele noastre. Oameni care tolerează înjurăturile, jignirile, umilința și de ce nu, corecțiile fizice (...ca așa e la fotbal) ...Foste glorii care vor rămâne in istorie pentru rezultatele si realizările ca foști fotbaliști ... Ca și conducători, manageri, nimeni nu își va aminti de ei ca fiind reformatori care au pus umărul la reconstrucția, la resuscitarea fotbalului românesc ... Pentru ca nimeni nu-și amintește lipsa de performanța și rezultatele mediocre ( chiar sub mediocre )... Și pana la urma, nimic nu contează... Bani sa iasă !!! Banul e cel mai important... si nevasta... si amanta... si prietenii sa ne aprecieze... ai dușmanii sa ne invidieze ( Nu, nu e melodie... E cultural... )

Vezi toate comentariile (47)
Comentează