FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA 1-0

România U21 a pierdut cu Belarus, deşi a jucat în superioritate numerică

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

Reprezentativa Under 21 a României a pierdut cu scorul de 0-1, în faţa formaţiei similare a statului Belarus, într-o partidă amicală disputată la Minsk, în care echipa antrenată de Emil Săndoi (foto) a evoluat în superioritate numerică încă din minutul 22, a informat Mediafax.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Stanislav Dragun, care a înscris cu un şut de la aproximativ 25 de metri, în minutul 87.

Iată lotul convocat de selecţionerul Emil Săndoi:

Portari: Alexandru Pena (AS Roma Primavera), Cezar Lungu (Steaua II)
Fundaşi: Cornel Râpă (Oţelul Galaţi), Alexandru Măţel (Farul Constanţa), Paul Papp (FC Vaslui), Vlad Chiricheş (Internaţional Curtea de Argeş), Florin Gardoş (Concordia Chiajna), Valerică Găman (Universitatea Craiova), Ştefan Bărboianu (Universitatea Craiova), Cristian Melinte (Piacenza)
Mijlocaşi: Radu Zaharia (Gaz Metan Mediaş), Gabriel Torje (Dinamo), Constantin Gângioveanu (Universitatea Craiova), Ioan Hora (Gloria Bistriţa), Paul Pârvulescu (Gaz Metan Mediaş), Mihai Onicaş (Steaua), Călin Cristea (Unirea Alba Iulia)
Atacanţi: Mihai Costea (Universitatea Craiova), Sabrin Sburlea (FC Braşov), Alexandru Ioniţă (Rapid), Liviu Ganea (Astra Ploieşti)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
 •  30 Mai 2010, 14:28

Il mai tinem mah mult pe rasul asta de Sandoi? Asta e la echipa de juniori de cand e lumea da nu a calificat-o o data. Echipa de juniori nu are obiective?

 •  30 Mai 2010, 14:07

cand se hotareste totusi FRF sa faca ordine la loturi? Cat vor fi antrenori alde cheran,sandoi,r.lucescu JR, nu vom avea fotbal si performanta!!! mai sters,fad antrenor ca si sandoi nu cred sa mai fie! A,ba da, este directorul SCOLII de ANTRENORI,reputatl M.Radulescu!! Pai de-aia e plina tara de asa super-antrenori,multumita ilustrului director al Scolii!!! Cum dispare M.Sandu,cum pica din functie si acest dom"director!! AFARA cu toti!

calinescu_
calinescu_  •  30 Mai 2010, 12:40

SANDOI E LOSER ABSOLUT !!!!! ASTA MAI DISTRUGE O GENERATIE DE FOTBALISTI !!!! CE DRACU NU PUNETI ANTRENOR PE UN STOICHITA , PE UN MULTESCU , UN PANDURU , UN IONUT CHIRILA, UN PETRE GRIGORAS SAU SABAU !!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close