FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21 // VIDEO Adi Mutu destabilizează Rapidul: „Nicolae Grigore va fi în staff” » Stoichiță a intervenit: „Adi, frumos e să întrebi înainte”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 12:24

Adi Mutu (41 de ani) a fost prezentat ca noul antrenor al echipei naționale de tineret, într-o conferință de presă. 

„Briliantul” a anuțat că îl va păstra pe actualul secund, Adrian Boiangiu, și că îl vrea pe Nicolae Grigore, antrenorul secund de la Rapid. 

„ Staff-ul e conturat 80%. Mai sunt câteva lucruri de pus la punct. Secunzii vor fi Nicolae Grigore de la Rapid și Adi Boiangiu, care a fost la lot și știe toți jucătorii. În cazul lui Boiangiu, am mers pe continuitate. 

Pe Grigore îl știu de la Licența A și suntem împreună la Licența Pro. Cred că mă poate ajuta la echipa națională”, a declarat Adi Mutu la conferință 

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice, a intervenit și i-a atras atenția lui Mutu: „Trebuie să vrea și Rapid, dar și el. Înainte, trebuie să vorbești cu conducerea clubului. Așa e frumos”.  

Adi Mutu ar crea o problemă la Rapid 

În acest moment, Nicolae Grigore este antrenor secund la Rapid, dar în acte e trecut ca principal, fiind cursant la Licența Pro. Daniel Pancu, antrenorul principal, nu deține în acest moment licență care să-i permită să antreneze în Liga 2. Astfel, plecarea lui Grigore ar însemna că giuleștenii trebuie să aducă un alt antrenor cu licență.

Citește și:

Adrian Mutu, prezentat oficial: „Nu am venit să fiu actorul principal. Adaug ideile mele peste ale lui Rădoi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
zagna
zagna  •  15 Ianuarie 2020, 18:06

Pancone, Pancone, esti necalificat si taci...in papusoi ? Mai si faci pe... grozavu' !

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  15 Ianuarie 2020, 16:53

Boiangiu marstrul *** finul lui Stoichita cum sa nu ramana secund !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xclx
xclx  •  15 Ianuarie 2020, 14:47
Postat de Pierre Tzutzea pe 15 Ianuarie 2020, 13:58

imi este clar ca stoichita nu l-a vrut pe geniul cocaina si copii pe toate meridianele facuti cu diverse. briliantul are o problema. rugineste in cele din urma urit. tupeul si lipsa de bun simt il face sa isi faca intrarea cu bita asa cum sta bine unui comunist. unui om fara o educatie si cu lipsa la o ramura din adn. mai proasta alegere nici ca se putea. pina unde merge politicul in tara asta? isi bat joc cei de la federatie de banii romanilor de sperantele lor de tot. imi pare rau dar aici burleanu a facut-o praf. si daca nu se califica nici radoi nici mutu ar trebui sa plece cu totii. dupa 30 de ani de asa zisa libertate romanii au invatat cum sa taca din gura tot ca la inceput iar smecherii sa isi faca jocurile cum vor. somn usor popor roman!

Si cine sa vina? Contra? Stoichita sau alt expirat care nu isi gaseste echipa? Decat unul dinala mai bine riscam cu Mutu...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează