FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - BOSNIA U21 2-0

ROMÂNIA U21 - BOSNIA U21 2-0 // VIDEO Atitudinea care ne-a lipsit! Discurs formidabil al lui Ionuț Radu înainte de meci: "Gândiți-vă că nu a crezut nimeni în noi!"

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 22:33

Ionuț Radu, goalkeeper-ul naționalei U21, a impresionat pe toată lumea în meciul câștigat în Portugalia, 2-1, când a apărat un penalty și a avut alte intervenții salvatoare. Căpitanul "tricolorilor" a fost imbatabil în victoria cu Bosnia, 2-0, iar înainte de meci a ținut un discurs extrem de puternic în vestiar. 

  • CALCULE. Naționala lui Rădoi mai are nevoie de 4 puncte din două meciuri pentru a-și asigura calificarea. "Tricolorii" mai au de jucat cu Țara Galilor și Liechtenstein, ambele meciuri pe teren propriu, pe 12 și 16 octombrie.
  • foto Vezi AICI FOTO de la meci

"Băieți, ascultați-mă ce vă spun acum. Intrăm temperați, concentrați, nu răspundem provocărilor, nu ne ajută cu nimic. Concentrați cu toții până la finalul meciului! Am vazut cu toții la meciul cu Portugalia ce putem obține fiind o echipă și luptând până la ultima secundă.

Suntem la 90 de minute de a face ceva important. Ar fi păcat să dam cu piciorul. Gândiți-vă că la început nu a crezut nimeni in noi. Doar noi am crezut. Depindem de noi, e un singur obiectiv. Din meciul ăsta ieșim învingători. Ieșim afară și luăm ce merităm.

Dacă arbitrul dă 10 minute de prelungiri, 10 minute jucăm cu aceeași mentalitate ca în meciul cu Portugalia", a fost discursul lui Radu, publicat pe pagina oficială de Facebook a Federației la finalul meciului. 

 
România U21 - Bosnia-Herţegovina U21 2-0

Discursul căpitanului Ionuț Radu înainte de victoria tricolorilor U21 contra Bosniei-Herțegovina bit.ly/2x44blE #LuptamImpreuna #HaiRomania

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Marţi, 11 Septembrie 2018

Citește și:  Ionuț Radu, despre golul de generic al lui Ianis Hagi: "Nici nu l-am văzut, mă legam la șireturi' » Ce a declarat Adrian Petre

Vezi aici toate detaliile de la România U21 - Bosnia U21

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
ipsilante
ipsilante  •  13 Septembrie 2018, 12:08

O generatie talentata, cu un lider cerebral si un discurs de fotbalist matur, intelept, trecut prin multe, in ciuda varstei. Mai mult decat fotbalul excelent aratat de ECHIPA, reletiile de joc extraordinare, rezultatele de senzatie, m-a surprins acest baiat Radu, cu discursul lui destept-mobilizator. Bravo pustiule! FORZA ROMANIA!

magic4ever
magic4ever  •  12 Septembrie 2018, 13:55
Postat de tonyys pe 12 Septembrie 2018, 09:58

Ca antrenor Radoi e 3 clase peste contra, nimeni nu intelege de ce Hagi, Man, Coman si Morutan nu sunt la.nationala mare in locul terminatilor de maxim, anton, tucudean...

Doar TU nu intelegi de ce nu sunt la nationala mare: Man, Morutan si Coman care au lustruit banca la FCSB in dubla cu Rapid Viena si cand au intrat nu au jucat nimic...Radoi nu a demonstrat nimic cand a antrenat FCSB desi avea cel mai bun lot din liga 1...acum ca a mai capatat experienta si a terminat scoala de antrenori are un inceput promitator la nationala Romaniei U21(unde cele mai multe puncte din aceasta campanie au fost castigate cu Isaila pe banca!), dar mai are de antrenat si de demonstrat pana sa ajunga la nivelul lui Contra care are adversari mult mai buni la prima reprezentativa...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Septembrie 2018, 11:52
Postat de tonyys pe 12 Septembrie 2018, 06:27

Ca antrenor Radoi e 3 clase peste contra, el ar trebui sa antreneze nationala de seniori.

se vede din video cine e antrenorul echipei de tineret si cine ii motiveaza. Radoi tace si asculta.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează