FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - BOSNIA U21

ROMÂNIA U21 - BOSNIA U21 // Mutare genială a lui Rădoi pentru meciul cu Bosnia » Fotbalistul care l-a înlocuit pe Ivan a înscris

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat marti, 11 septembrie 2018 20:26

Problema cartonașului roșu primit de Andrei Ivan în Portugalia a fost rezolvată de Mirel Rădoi pentru duelul naționalei U21 cu Bosnia. 

Deși exista și varianta ca Florinel Coman să joace în atac, Adrian Petre, celălalt atacant selecționat încă dinaintea dublei - Moldoveanu a venit abia sâmbătă - a început tare. Cu gol în minutul 16!

O reușită clasică pentru Petre, 20 ani, vârf care s-a remarcat cu astfel de execuții la UTA, în liga a doua, unde a dat 28 de goluri în 29 de meciuri! înainte să plece în Danemarca, la Esbjerg.

A fost om de bază pentru echipa sa în liga secundă, reușind nu doar 13 goluri în 24 de partide, ci și promovarea în prima ligă. Iar înălțimea sa, 1,88 metri, a fost decisivă pentru duelurile cu uriașii apărători ai ex-iugoslavilor

Are prenume de fotbalist

Adrian Petre este botezat și Tabarcea de tatăl său în cinstea lui Constantin Tabarcea, fost fotbalist al Petrolului, decedat pe teren în anul 1963. Și pe tatăl său îl cheamă la fel. Tabarcea a decedat acum 55 de ani într-un meci cu Dinamo Bacău, pe când avea doar 26 de ani.

2 goluri
în 8 partide are Adrian Petre în acest sezon în Danemerca

Urmărește AICI partida dintre România și Bosnia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  11 Septembrie 2018, 20:44

genial ,acest *** de la fecesebe ,finu lu imparatu ,bata-ne norocu!!!!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează