FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - LIECHTENSTEIN U21 4-0

ROMÂNIA U21 LA EURO 2019 // George Pușcaș: "E cea mai frumoasă performanță" » Cu ce coleg va fi translator pentru ”tricolori” în Italia

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 23:20

ROMANIA U21 LA EURO 2019. Naționala României sub 21 de ani s-a calificat la EURO 2019 care va avea loc în Italia și San Marino, după victoria cu Liechtenstein U21, scor 4-0.

”Suntem foarte fericiți. Am obținut tot ce ne-am dorit. E o seară magnifică pentru fotbalul românesc și mă bucur că am făcut românii fericiți. Nu mergem la EURO doar cu prezența, mergem să câștigăm meciuri.

Avem încredere pentru că am câștigat o mulțime de meciuri. Probabil foarte mulți oameni ne vor susține în Italia. Andrei Radu și George Pușcaș sunt obișnuiți cu viața de acolo. Vor fi translatorii noștri”, a declarat Dennis Man la Pro X.

George Pușcaș:Mai mult de atât n-ai ce să-ți dorești. Cred că e cea mai frumoasă performanță pentru mine. Ne bucurăm foarte mult că am văzut o mulțime de oameni fericiți. Niciodată n-am jucat în România cu atâția oameni. Au fost puține emoții la acest meci. Așteptam să câștigăm acest meci”.

5 DATE IMPORTANTE DESPRE TURNEUL FINAL

- Se joacă între 16 și 30 iunie 2019 în Italia și San Marino
- Cele 6 localități în care se va juca: Trieste, Udine, Cesena, Bologna, Reggio Emilia, Serravalle (San Marino)
- Tragerea la sorți va avea loc pe 23 noiembrie 2018 la Bologna, începând cu orele 19:00
- Vor fi 12 participante împărțite în 3 grupe: din grupe în semifinale merg câștigătoarele și cel mai bun loc 2
- Semifinalistele merg la JO 2020 (Tokyo)

Citește și: Naționala României U21 s-a calificat la EURO 2019 după 20 de ani! Câte s-au schimbat în două decenii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează