FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21, VINERI, 19:00, PRO X, GSP.RO

ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21 // Rădoi a dat "copy-paste" la conferință: "Trebuie să am același discurs ca al lui Ianis" + ce mesaj a primit Hagi jr. de la tatăl lui

Articol de - Publicat joi, 11 octombrie 2018 18:54

Mirel Rădoi și Ianis Hagi au susținut azi conferința de presă înaintea meciului cu Țara Galilor de la Cluj, care e mâine, de la ora 19:00, în direct la ProX și liveTEXT pe GSP.RO. Selecționerul U21 e convins că toți ochii vor fi pe echipa sa, în dauna naționalei de seniori.

"Cred că trebuie să am același discurs ca al lui Ianis. Nu am realizat nimic până acum. Trebuie să fim 100% concentrați pentru acest meci.  Dacă batem acum și nu luăm punct cu Liechenstein, înseamnă că nu merităm să fim la Euro. Ne bucurăm că vin suporterii, s-a creat o emulație în jurul acestei națioanle.

Și această emulație e cu atât mai mare cu cât ne apropiem și mai mult de calificare. A contat mult regula jucătorului U21, așa am ajuns să ne batem cu Portugalia și Bosnia.

După ce ne calificăm, mulți jucători de la U21 pot face pasul spre naționala mare. Nu știu câți, dar sunt mulți. Dar până acolo mai este. Așteptăm un stadion plin, nu doar 15.000 de oameni. Băieții știu ce au de făcut, Contra le-a explicat ce ar însemna un turneu final 21, pentru că el are unul", a zis Mirel Rădoi.

...despre meci: "Important este ca noi să ne respectăm cele două planuri pe care le avem. În mare știu primul 11, dar aștept și antrenamentul de diseară și voi discuta individual cu jucătorii.

Țara Galilor este cea mai periculoasă când nu are mingea. Are un timing de demarcări foarte bun, nu joacă foarte multe pase. Mă așteptam să facă mai multe puncte". 

...ce probleme de lot are: "Am și câteva probleme de lot. Dulca de la Swansea și Rațiu de la Villarreal nu pot fi folosiți. Dar noi trebuie să ne descurcăm". 

...despre naționala U21 în comparație cu naționala de seniori: "Eu cred că lumea s-a uitat mai atent la noi decât la naționala mare pentru că în momentul ăsta noi suntem aproape de calificare. Pentru mine prioritară este campania actuală, deși am prelungit și pentru campania următoare".

"Sunt masivi, agresivi, vor încerca să ne încurce. Suntem pregătiți 100% mental. Tata mi-a trimis mesaje de încurajare, mi-a urat baftă. E un meci decisiv pentru campania asta. Ne bucură faptul că vor fi peste 10.000 de oameni la meci. Asta ne motivează și ne face să dăm totul" Ianis Hagi

Iată clasamentul în acest moment:

Mai sunt de jucat partidele Liechtenstein - Portugalia (11 octombrie), România - Țara Galilor (12 octombrie), România - Liechtenstein, Portugalia - Bosnia și Țara Galilor - Elveția (toate pe 16 octombrie). 

Locul 1 se califică direct la turneul final din Italia și San Marino (16-30 iunie 2019), iar cele mai bune 4 locuri 2 vor disputa baraj. 

Vezi și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează