FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ȚARA GALILOR (AZI, ORA 19:00)

ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21 / Selecționerul adversarei "tricolorilor" se apără: "Ceea ce am făcut nu e lipsă de respect!"

Foto: Gulliver/GettyImages
Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 13:17

Selecționerul Țării Galilor U21, Rob Page, a vorbit înaintea meciului cu România de diseară (ora 19:00, Cluj-Napoca, PRO X și liveTEXT pe gsp.ro) și a explicat de ce lotul e complet schimbat față de alte meciuri din aceste calificări

Deși nu mai are șanse de calificare, antrenorul și-a asigurat conaționalii că "vreau să terminăm cu fruntea sus, pe o poziție cât mai înaltă în clasament".

Page a adăugat că "nu e o lipsă de respect că nu am adus o mare parte a fotbaliștilor utilizați în aceste preliminarii", preferând mulți tineri U19. "Mă gândesc deja la campania următoare", a completat Page.

Care, în afară de obișnuiții Rodon și George Thomas, nu i-a cerut de la "naționala" mare nici pe David Brooks, Harry Wilson, Chris Mepham și Tyler Roberts, fotbaliști folosiți pe parcursul acestei campanii.

Mai mult, alți jucători cu nume în Premier League, precum fundașul Ethan Ampadu de la Chelsea sau Ben Woodburn, una dintre speranțele lui Liverpool, erau eligibili pentru selecție.

"Ar fi format o echipă nu foarte rea, să fim serioși, dar trebuie ca acești tineri să prindă minute pentru viitor", a conchis Page.

România U21 trebuie să facă 4 puncte din meciul de diseară și din jocul cu Liechtenstein (marți, ora 21:00, Ploiești, PRO X și liveTEXT pe gsp.ro) pentru a se califica, matematic, la primul Euro după 20 de ani de pauză (Italia 2019, 16-30 iunie).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează