FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRAGEDIE

Roxana Diaconu, membru în Comisia de Recurs a FRF, a murit astăzi

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2020 17:18

Avocata Roxana Diaconu, membru în comisiile jurisdicționale ale Federației Române de Fotbal din anul 2015, a murit astăzi. 

Roxana Diaconu a intrat în Baroul București în 2001 și deținea din 2003 un cabinet de avocatură. Din 2013 a început specializarea în drept sportiv, iar în 2015 a devenit membru în Comisia de Recurs din cadrul FRF. Anunțul morții ei a fost făcut astăzi pe pagina de facebook a Federației, fără a oferi informații despre cauza decesului.

Sportul a reprezentat dintotdeauna unul dintre hobby-urile mele, fotbalul fiindu-mi insuflat din familie. Deși pare neobișnuit pentru o femeie, fotbalul a reprezentând încă din copilărie o pasiune. Ascultam la radio meciurile care se transmiteau în direct și de multe ori eram prezentă în tribune”
- Roxana Diaconu, interviu din 2018

Citește și alte știri despre Federația Română de Fotbal:

5 dileme rezolvate! Gazeta a aflat planurile FRF și LPF pentru următoarele două luni + care e marele semn de întrebare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


FRF
Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Mai 2020, 19:37

Dumnezeu s-o ierte!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează