FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Ruptură la Federație » Burleanu anunță că postul lui Daum e în pericol

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iulie 2017 09:22

Răzvan Burleanu, președintele FRF, prezent la Supercupa României dintre Viitorul și FC Voluntari (0-1), a vorbit despre situația selecționerului Christoph Daum la echipa națională.

Președintele Federației a dezvăluit că activitatea selecționerului este analizată și că acest proces se va încheia curând.

"El este într-o procedură de analiză, care se va termina cât mai repede posibil. După ce o să avem analiza, la nivel de Comisie Tehnică și de Comitet Executiv, o să putem răspunde întrebărilor", a spus Burleanu, citat de TV Digi Sport.

Tehnicianul neamț a preluat echipa națională la începutul campaniei de calificare pentru Campionatul Mondial din Rusia.

Cu patru etape înainte de finalul preliminariilor, "tricolorii" sunt pe locul 4, cu 6 puncte, la 4 puncte de Muntenegru și Danemarca, echipe care au 10 puncte și care sunt cu adevărat îndreptățite să spere la poziția secundă.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16
2. Muntenegru 10
3. Danemarca 10
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mioriticul
mioriticul  •  10 Iulie 2017, 20:40

Citat: "Cu patru etape înainte de finalul preliminariilor, "tricolorii" sunt pe locul 6". Tabela arara ca-s pe locul 4. Dar e greu cu numaratul de la 1 la 6. Gazetarii scoliti de Ioanitoaia se incurca repede.

10152745185266576
Romeo Ionescu  •  10 Iulie 2017, 13:57

vrăjeală ca și la DNA, evaluarea va ieși bine, iar Daum se va alege cu cele mai negre amintiri din partea microbiștilor români. Naționala are nevoie rapid de un alt selecționer care să încerce o minune. Matematic se poate, efectiv este foarte greu

ray51
ray51  •  10 Iulie 2017, 10:26

Nu cred ca procesul de analiza a activitatii lui Daum se va termina 'cat mai repede posibil...'. Poate sa fie asa doar daca Iohannis vorbeste cu Merkel, dupa care sa-l cheme pe Dragnea iar acesta sa-i 'traduca' lui Burleanu ce trebe facut!!! Cati pasi sunt?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează