FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // S-au răzbunat pe România? Programul semifinalelor Euro 2019 a fost schimbat, după ce Italia a fost eliminată

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 01:09

România s-a calificat în semifinalele Euro 2019, după ce a câștigat Grupa C. „Tricolorii” s-au declarat surprinși după egalul cu Franța, 0-0, când au aflat că ora și locul semifinalei au fost schimbate.

Italienii au anunțat dimineață că semifinala în care va evolua Spania se va disputa la ora 19:00, la Bologna, în timp ce meciul Germaniei va începe la ora 22:00, la Reggio Emilia. Dacă se califica, Italia ar fi înfruntat Germania.

Astfel, jucătorii lui Rădoi știau că, în cazul în care vor câștiga grupa, vor scăpa de căldură sufocantă de la ora primei semifinale, 18:00, ora locală.

Surpriză! După finalul confruntării cu Franța, Mirel Rădoi a fost bulversat când a aflat că România va juca în prima semifinală: „Eu știam altceva! Acum, trebuie să căutăm repede un hotel și mâine vom pleca spre Bologna”.

I-am enervat pe italieni?

Decizia e de neînțeles, mai ales că înfruntăm Germania, campioana en-titre, iar fanii români au fost, alături de italieni, cei mai mulți de la Euro 2019. În plus, dă peste cap planurile pe care cele două echipe și le făcuseră de dimineață când fusese anunțat programul inițial. 

Mutarea vine însă după ce Italia a fost eliminată de la turneul pe care îl organizează ar fi mers mai departe dacă Franța câștiga la cel puțin trei goluri sau dacă România se impunea.

Cum victoria „tricolorilor” era mai probabilă decât un succes zdrobitor al francezilor, gazdele i-au rugat pe jucătorii lui Rădoi să provoace o nouă surpriză.

România și Franța au mers braț la braț în semifinale după remiza de luni, iar italienii par să își fi vărsat nervii pe selecționata lui Rădoi.

Caniculă la ora meciului

Meciul cu Germania va fi astfel și mai dificil. Nu doar că România va înfrunta campioana en-titre, dar o va face și la Bologna, unde, la ora 18:00 (19:00 în România) vor fi 38 de grade Celsius. La nivelul gazonului, temperatura ar putea trece de 40!


CLASAMENT FINAL GRUPA C

romania u21 

18 iunie

21 iunie

24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA  Detalii AICI
  • 22:00 - Anglia - Croația 3-3

VEZI ȘI:

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (46)
463754034072008
Johny Ramahatafandry  •  26 Iunie 2019, 09:25

Cine sa inventeze alte "strigaturi"? Ai nostrii stiu doar sa munceasca eventual sa inoveze pe la smecherii. Sa zicem mersi ca au venit deocamdata si doamne fereste sa pierdem drastic cu Germania sa vezi atunci injuraturi noi.

adriann_
adriann_  •  25 Iunie 2019, 21:08
Postat de reddog_forever pe 25 Iunie 2019, 12:21

Cred ca tema asta este depasita. Este adevarat ca la noi nu este obisnuit, dar in multe tari este ceva uzual sa vezi oameni de culoare pe strada. In plus, multi sunt nascuti si crescuti in Franta, prin urmare sunt francezi suta la suta.

Las-o ca macane, in Franta persoanele de culoare reprezinta 5% din populatie (sunt vizibili pentru turisti pentru ca traiesc grupati in marile orase). Ca o minoritate de 5% sa dea 75% din echipa nationala e nevoie sau ca restul populatiei sa n-aiba treaba cu fotbalul, sau ca reprezentativa respectiva sa cuprinda cam prea multi cetateni de prima generatie. (adica fotbalisti de import, cum erau Adonkor si Desailly - frati vitregi nascuti in Ghana etc).

859779594095355
Nick Rasu  •  25 Iunie 2019, 18:18

Eu zic ca amandoua au tras la egal...Nici un sut pe poarta...prea de tot

Vezi toate comentariile (46)
Comentează