FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, 11 NOIEMBRIE; 21:45, TVR, LIVETEXT PE GSP.RO

"Să-i călcăm pe cap!" » Unul dintre cei mai tari atacanți de la națională face dezvăluiri ciudate: cum motivau selecționerii ca nea Imi

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 14:58

România și Polonia se vor întâlni vineri într-un meci din preliminariile pentru Campionatul Mondial.

Prilej pentru care fostul secund al naționalei, Viorel Moldovan a rememorat câteva replici ale foștilor selecționeri printre care Emeric Ienei și Ladislau Boloni.

"Mesajele pe care le transmit antrenorii înaintea meciurilor își au și ele rostul lor. Mi-aduc aminte că pe când eram antrenat de Boloni, acesta ne spunea: «să facem să-i doară!». Și pe de vremea lui nea Ienei a rămas o vorbă celebră. «Să-i călcăm pe cap» (n.r. - a început să râdă)", a rememorat Viorel Moldovan la TV Digi Sport.

  • România - Polonia este vineri, de la 21:45, în direct la TVR și liveTEXT pe GSP.Ro. 

Save

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
larisa_i
larisa_i  •  10 Noiembrie 2016, 23:21

Enei, un mare antrenor si un mare om. La fel si Boloni.

9orthopaedic
9orthopaedic  •  10 Noiembrie 2016, 16:40

ba, nu v-ati saturat de fraza asta plafonata , uzata...??? e a mia oara cand o reproduceti...scimbati gendratiile...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează