FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21 (AZI, ORA 19:00)

Sabotați din interior :) Mai joacă cineva diseară? Giggs a luat stâlpii adversarei României și nu i-a folosit deloc

Giggs, selecționerul seniorilor Țării Galilor // Foto: Gulliver/GettyImages
Giggs, selecționerul seniorilor Țării Galilor // Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 10:54

Misiunea României U21, diseară, cu Țara Galilor, de la ora 19:00, PRO X, liveTEXT pe gsp.ro, pare din ce în ce mai ușoară: nu mai puțin de 4 fotbaliști adverși nu pot evolua, doi dintre ei fiind vedetele selecționatei U21 galeze!

Astfel, dacă BBC a anunțat problemele celor doi suspendați din apărare, Cameron Coxe și Cian Harries, încă de acum o săptămână, nici Ryan Giggs, selecționerul "naționalei" mari a Țării Galilor, nu s-a lăsat mai prejos.

L-a selecționat, mai întâi, pe George Thomas, cel mai important om din ofensiva U21.

Apoi, după accidentarea lui Paul Dummett, a hotărât ca Joe Rodon, cel mai bun fundaș și cel mai bine cotat fotbalist din lotul "tineretului", să rămână și el la "naționala" mare pentru meciul de aseară, 1-4 contra Spaniei. Meci amical!

Rodon e titular la Swansea în Championship, jucând 10 partide în actualul sezon din liga secundă engleză.

Cu toate că i-a păstrat în lot și pe cei doi fotbaliști de la " tineret", Giggs nu i-a folosit nici măcar un minut în înfrângerea clară contra ibericilor.

  • România U21 are nevoie de 4 puncte din ultimele 2 jocuri din preliminariile Euro 2019 ( Italia, 16-30 iunie 2019) pentru a se califica matematic la primul ei turneu final după 20 de ani.

Primul joc e diseară, la Cluj-Napoca, împotriva Țării Galilor (ora 19:00, PRO X și liveTEXT pe GSP.ro). Țara Galilor e matematic eliminată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
st.il.
st.il.  •  12 Octombrie 2018, 13:55

Tare-mi-e să nu ne tăvălească Asterix si Obelix mai pe seară , la Cluj !...De câte ori am avut ocazia să ne umflăm, ne-am desumflat rapid . La acest capitol (al ratangiilor) , suntem campioni mondiali !. Sper să mă înșel !...

cneius
cneius  •  12 Octombrie 2018, 13:16

"să rămână și el la "naționala" mare pentru meciul de aseară, 1-4 contra Spaniei. Meci amical!" De ce este cu semnul exclamarii dragi ziaristi ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează