FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA U 21

Săndoi: "Ioniţă are calităţi, dar îi trebuie mai multă determinare"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2010 00:00

Emil Săndoi spune că a avut mai multe discuţii cu atacantul Alexandru Ioniţă, pentru a-l sfătui după ce acesta a semnat, în iarnă, cu nemţii de la FC Koln. Selecţionerul naţionalei de tineret e de părere că vîrful de 20 de ani nu a mai avut o evoluţie la fel de bună în returul campionatului.

"Ioniţă a avut o scădere de turaţie în retur. Am avut multe discuţii cu el, în iarnă, după ce s-a semnat contractul cu FC Koln. Campionatul Germaniei e foarte dificil, foarte disputat.

Totuşi, Ioniţă nu trebuie înţeles greşit. Acum 5-6 luni juca în liga a 3-a, a avansat rapid. Are calităţi, trebuie să şi le pună în continuare în valoare, îi trebuie mai multă determinare, mai multă dorinţă. E foarte tînăr", a spus Săndoi la "Fanatik Show", de la Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  01 Iunie 2010, 22:56

Ceea ce-i dorim si lui Sandoi! Mai multas determinare sa-si dea demisia! In nici un cazu este omul potrivit pt aceasta echipa nationala. Trebuie schimbat cat mai rapid!

chris_gali
chris_gali  •  01 Iunie 2010, 21:24

sandoi , lasa-ne bah nene ca ai distrus toate nationalele pe care ai pus mana !!!...nu stiu cine naiba te tine antrenor la nationala si pe ce criterii dar in niciun caz nu te tine pe valoare !!!...nici macar de divizia C nu ai valoare !!!!

 •  01 Iunie 2010, 21:20

determinare sa te asculte pe tine prostul satului..cu antrenori ca tine si pele se apuca de popice

Vezi toate comentariile (3)
Comentează