FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - DINAMO II 2-1

Săndoi: "Torje şi-a revenit după incidentul de la club, iar azi a făcut diferenţa"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2008 00:00

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi, a declarat joi, la finalul meciului cu Dinamo II, câştigat de elevii săi cu scorul de 2-1, că este mulţumit de prestaţia echipei şi l-a remarcat pe dinamovistul Gabriel Torje, care "a făcut diferenţa".

"Sunt mulţumit de ambele jocuri amicale, pentru că suntem la început de drum şi am vrut să văd cum reacţionează când întâlnesc o echipă mai puternică şi una mai slab cotată. Sunt mulţumit de prima repriză, dar mai puţin de a doua, pentru că jucătorii au crezut că au intrat mai repede în vacanţă.

Până la urmă, eu zic că au fost două jocuri utile. Unii jucători s-au descurcat mai bine, unii mai puţin bine, dar nu vreau să îi numesc. Torje şi-a revenit după incidentul de la club, iar azi a făcut diferenţa", a spus Săndoi.

Echipa naţională de tineret a României a învins joi pe Dinamo II, scor 2-1, într-un meci amical disputat pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare. Miercuri, reprezentativa Under 21 a disputat o partidă de verificare în compania reprezentativei A a României, pierdută cu scorul de 1-3.

Sursa: NewsIn 

 

Playtech: BOMBĂ! Cristi Borcea, întâlnire în mare SECRET cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV


Comentarii (1)
 •  04 Decembrie 2008, 18:24

normal .... inpotriva lui DINAMO o fost bun tot timpu :))))))))))) ha ha ha ha ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează