FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Sandu s-a răzgîndit: "Nu renunţă la şefia FRF!" » Pe cine ameninţă Dragomir

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 17 octombrie 2012 14:00

Dumitru Dragomir, şeful LPF, face o dezvăluire surprinzătoare privitoare la cine ar putea să fie preşedintele FRF începînd din 2014.

Deşi Mircea Sandu a anunţat în mod răspicat că nu va mai candida pentru un nou mandat peste doi ani, omologul său de la Ligă ştie altceva.

"Vă spun ceva în premieră. Dacă echipa naţională se va califica la turneul final al Campionatului Mondial din 2014, atunci Mircea Sandu nu va pleca de la FRF! Va concura pentru un nou mandat. O să vedeţi dacă am sau nu dreptate în ceea ce vă spun acum", a declarat preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Mai mult, Dragomir îl avertizează pe Gică Popescu. "Îl voi susţine să devină preşedintele FRF doar în cazul în care Mircea Sandu nu va concura. Gică Popescu va deveni şeful FRF doar dacă îi dau eu concursul, altfel..", a adăugat şeful de la Ligă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
david127
david127  •  17 Octombrie 2012, 18:14

si dupa moarte o sa mai conduca vreo 3 mandate !!!

ciocaneanu
ciocaneanu  •  17 Octombrie 2012, 17:41

Un lucru e clar: in Romania, din lipsa de alternative, la alegeri cistiga raul mai mic. Sa-l alegi pe servitorul Popescu sef FRF, inseamna sa-i dai lui Jovani fotbalul romanesc in custodie. Ce inseamna asta, e numai un exercitiu de imaginatie. Cei ce nu sint de acord cu becalizarea tarii, trebuie sa reactioneze in consecinta. Acesti camatari nu au ce cauta in viata publica romaneasca si ar trebui marginalizati. Presa insa nu-i scapa din ochi si ofera populatiei un spectacol lipsit de bun simt si de prost gust. Slugarnicia e o tara nationala care a facut posibila distrugerea tarii in anii comunismului. Daca nu-l mai au pe Ceausescu l-au "infiat" acum pe Jiji.

tony_montana_scarface
tony_montana_scarface  •  17 Octombrie 2012, 17:31
Postat de mircea33 pe 17 Octombrie 2012, 17:05

Eu cred ca de astia nu mai scapam NICIODATA!

Daca aveam sânge în noi romanii , făceam un miting imens când a fost asasinata U Craiova de cei doi corupți și oricât de mult politicul și serviciile sprijină actuala conducere FRF LPF erau nevoiți sa-i lase din brate și scăpam de ei . Dar nu avem sânge . Merkel la Atena a fost apărată cu garduri de sarma ghimpata și mii de polițiști la noi nu proteaza nimeni , suntem niște mamaligitchi cum ne-a zis Hristo Stoichkov degeaba ne-am supărat pe starul bulgar .

Vezi toate comentariile (28)
Comentează