FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA, 6 SEPTEMBRIE, ORA 21:30, TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Şanse minime de calificare, punctul nostru forte cu Franţa » Boloni: "Avantajul e că nu avem presiune" :D

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 30 august 2011 22:28

România îşi va juca ultimele şanse de calificare la EURO 2012 în partida contra Franţei, de pe 6 septembrie. Foarte bun cunoscător al fotbalului francez, Ladislau Boloni nu-şi face mari speranţe în ceea ce priveşte deznodămîntul meciului contra cocoşilor, dar spune că lipsa presiunii poate fi un avantaj pentru România

"Fotbalul francez este mult peste cel al nostru, dar avantajul este că nu avem presiune, un egal ar fi bun, o victorie, extraordinară. Stadionul plin va fi un mare avantaj pentru jucătorii lui Piţurcă", a declarat Boloni la Dolce Sport.

Pentru meciul de pe National Arena contra selecţionatei lui Laurent Blanc s-au vîndut deja aproape 50.000 de bilete.

Antrenorul lui PAOK Salonic spune că îl va urmări cu mare atenţie pe jucătorul său, Costin Lazăr, în cazul în care Victor Piţurcă îl va folosi: "Costin Lazăr a progresat şi va mai progresa la nivelul la care vreau eu să-l aduc. Nu l-am folosit foarte mult pînă acum, dar va se va impune în scurt timp în echipă".

România - Franţa se va disputa pe 6 septembrie, de la 21:30, în direct la TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
costacurta
costacurta  •  01 Septembrie 2011, 21:54

un stadion plin va fi o senzatie adevarata pt toata lumea.

demolator74
demolator74  •  01 Septembrie 2011, 21:33

//marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica in care vei putea transforma moneda virtuala in bani adevarati... Fi-ti printre primii care va inscrieti gratuit folosind adresa de mai sus si aratati-va calitatile de economist!?! Va doresc distractie placuta si de ce nu , SPOR LA BANI!

ohio
ohio  •  01 Septembrie 2011, 15:50
Postat de soringhise pe 01 Septembrie 2011, 02:30

scuze pt off topic, dar am un mesaj pt nasu-sandu care nu stie matematica: nasule!!! casele de pariuri dau cote la calificarea din grupa de 2.75 pt Romania si Bosnia si 3.25 pt. Belarus; deci esti penibil, n-avem nevoie de miracole ci de normalitate ca sa ne calificam; cu tine la FRF avem nevoie de miracole sa ajungem la normalitate; belarus are nevoie de miracole sa faca 6 puncte cu bosnia, chiar si asa ne-ar ajunge un 1 punct cu franta si tot noi ne calificam daca batem belarus acasa si albania in deplasare.dar belarus n-o sa faca never 6 puncte cu bosnia, iar noi n-o sa avem nevoie nici macar de egal cu franta-de aceea si cotele de la pariuri.

Romania are sanse minime (spre nule) daca Bosnia bate in ambele manse cu Belarus.Numai o victorie SI CU FRANTA ne-ar plasa in fata ex-iugoslavilor.Pot face 19 puncte bosniacii iar noi daca batem tot minus Franta doar 17.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează