FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

Schimbare inedită de selecționer înainte de primul amical al României din 2018

Alon Hazan // FOTO: Guliver/ Getty Images
Alon Hazan // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2018 10:47

Naționala statului Israel și-a desemnat antrenorul interimar pentru confruntarea cu România, care va avea loc sâmbătă, 24 martie, la Netanya.

Rămasă fără antrenor după ce contractul lui Elisha Levy a expirat, Federația l-a desemnat în funcția de antrenor interimar pe Alon Hazan, antrenorul naționalei U19. Acesta va pregăti prima reprezentativă a Israelului pentru meciul amical cu România. 

Hazan, 50 de ani, de meserie mijlocaș central, a îmbrăcat tricoul naționalei Israelului de 74 de ori, marcând 4 goluri. 

Israelienii l-au avut în calcul pentru meciul cu România și pe Marco Balbul, selecționerul naționalei U21, însă chiar pe 24 martie echipa sa înfruntă selecționata similară a Germaniei, într-o partidă din preliminariile pentru CE 2019.

Federația israeliană urmează să numească în luna aprilie un nou antrenor, autohton sau străin, pentru a pregăti naționala în Cupa Națiunilor, unde Israel se află alături de Albania și Scoția.

Naționala de fotbal a României va disputa o partidă amicală împotriva reprezentativei similare a statului Israel, pe 24 martie, în deplasare, la Netanya.

Va fi al 21-lea meci dintre cele două echipe. România s-a impus de 10 ori în timp ce adversarii de din primul amical al anului, de 5 ori. Golaverajul este net favorabil "tricolorilor", 29-19.

Pe lângă amicalul cu Israel, România va mai disputa un amical în fața Suediei, la Craiova, pe 27 martie. Va fi prima partidă a echipei naționale pe noul stadion "Ion Oblemenco".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează