FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Şefii FRF sînt acuzaţi dur: "Să fie mai diplomați! Știu ei mai bine cum au cîștigat alegerile prin fraudă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2015 15:33

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a vorbit despre conflictul dintre Mircea Sandu și Răzvan Burleanu, cu privire la renta viageră pe care fostul președinte al FRF o cere.

"Ar trebui ca cei de la FRF să îi dea rentă viageră lui Mircea Sandu și să fie mai diplomați. Știu ei mai bine despre cum au cîștigat alegerile pentru președinția FRF prin fraudă.

Să stea liniștiți, că oricum nu fac în 40 de ani cît a făcut Sandu la FRF. Au ajuns să nici nu mai dea invitații la meciurile naționalei", a declarat Dragomir la DigiSport.

 De unde a pornit totul

Fostul preşedinte al FRF,  Mircea Sandu, a anunțat actuala conducere a FRF că nu acceptă desfiinţarea contractului de rentă viageră ca preşedinte de onoare în condiţiile impuse şi solicită respectarea integrală a înţelegerii.

La 11 august 2014, Mircea Sandu a înaintat FRF o ofertă de denunţare unilaterală a contractului, primind ulterior din partea conducerii federaţiei o notificare de "desfiinţare" a înţelegerii "cu anumite condiţii", prin încheierea unui act adiţional, care urma să fie legalizat la notariat.

"Cel mai în măsură să-i răspundă lui Sandu la această cerere este Moș Crăciun, îi recomand să îi scrie lui. Dar cred că și el e ocupat în aceste zile, pentru că trebuie să aibă grijă de copii" Răzvan Burleanu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
522906687858661
Nicolae Dumitru  •  24 Decembrie 2015, 10:39

Băi neneeeeeeeeee !!!!!!! Cică nu îl mai cheamă Burlanu(greşeală de tipar) ci ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  23 Decembrie 2015, 19:11

domnule mitica, adevarul este ca atat locul lui sandu cat si al dvs este la brutarie! deci, in cazul vostru, DNA ar trebui sa va dea renta viagera de Jilava! asa este in viata, pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti...

mircea1957
mircea1957  •  23 Decembrie 2015, 18:43
Postat de George Dumbrava pe 23 Decembrie 2015, 18:27

Cred ca fraudarea lui Burleanu este dupa "ucenicia" la usa lui Base si poate da o explicatie de ce a fost arestat Gica.P cu o zi inainte de alegeri la FRF si de ce a renuntat cel de pe locul II ptr Buleanu??? D-le Burleanu ai o explicatie?????????? OK G.POPESCU a fost vinovat si a facut pedeapsa ok ' Dar prea multe coincidente ????? D-le Burleanu ?????? un raspuns ceva aaaaaa??!!

Giga, a fost singurul care si-a dat seama de greseala care a facut-o si in momentul condamnarii, avea prejudiciul returnat. In aceste considerente, se impunea o pedeapsa cu suspendare. Dar daca se intampla asa, ar fi fost liber in momentul alegerilor si pustil era outsider in fata lui Popescu. Cartitele au lucrat, "sponsorizarea" disimulata in pungi sau stiu eu ce contracte oneroase. Personal, cred ca asta este singurul motiv si coincidenta.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close