FOTBAL  »  NATIONALA  »  ÎNCREDERE

Selecţionerul, apărat de Piţurcă: "Trebuie să-şi ducă mandatul la bun sfîrşit"

Fostul selecţioner, Victor Piţurcă, are încredere
Fostul selecţioner, Victor Piţurcă, are încredere

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 16:28

Fostul selecţioner al naţionalei României, Victor Piţurcă, a prefaţat meciul tricolorilor cu Bosnia, din preliminariile Campionatului European din 2012, turneu final ce va avea loc în Ucraina şi Polonia. Tehnicianul i-a luat apărarea actualului selecţioner, Răzvan Lucescu, atacat tot mai des în presă de şefii de cluburi din campionatul intern.

"Îmi displace să aud că se vorbeşte de un ultimatum pentru Răzvan Lucescu. Trebuie să antreneze pînă la sfîrşit. Trebuie să-i arătăm încredere.

Meciul cu Bosnia este unul extrem de important. Orice echipă e de bătut, iar naţionala României a învins adversari mult mai puternici. Mutu e o variantă pentru atacul reprezentativei,  dar trebuie să-i recîştige încrederea lui Răzvan Lucescu", a declarat Victor Piţurcă.

Meciul Bosnia - România, din preliminariile CE 2012, va avea loc pe 26 martie. Naţionala antrenată de Răzvan Lucescu e pe locul 5 în grupa D de calificare, cu numai 2 puncte, dar şi cu un meci mai puţin faţă de liderul grupei, Franţa (9 puncte)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează