FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA, 3 IUNIE, 21:00, TVR1 ŞI DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Sfatul lui Lucescu pentru Mutu: "Dacă vrea să-şi încheie cariera cu fruntea sus, trebuie să se mobilizeze"

Adrian Mutu a marcat numai două goluri pentru naţională în ultimii 3 ani, ambele împotriva Luxemburgului
Adrian Mutu a marcat numai două goluri pentru naţională în ultimii 3 ani, ambele împotriva Luxemburgului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 15:05

Selecţionerul spune că Mutu are nevoie de prestaţii foarte bune la echipa naţională pentru a prinde un contract bun în Europa.

Răzvan Lucescu încearcă să mai ridice din presiunea de pe umerii lui Adrian Mutu şi declară că "Briliantul" nu poate fi găsit singurul vinovat pentru eşecurile echipei reprezentative

"Eu cred că ar fi o greşeală să credem că toată povara cade pe umerii unui jucător, povara cade pe tot fotbalul românesc, pe toţi conducătorii, pe toată situaţia de la noi din ţară, din ultimii 15 ani. Presiunea e normală la un astfel de meci, decisiv pentru calificare", a spus Răzvan Lucescu pentru DolceSport.

Selecţionerul este de părere că Adrian Mutu are nevoie e evoluţii foarte bune la naţională în acest moment în care se discută atît de mult despre viitoarea sa destinaţie.

"Realitatea este că din ultimii trei ani, Mutu a jucat jumătate de an. Este la o vîrstă la care nu-şi mai permite paşi falşi sau eşecuri. Dacă vrea să-şi încheie cariera cu fruntea sus, trebuie să se mobilizeze, să dea totul pentru echipa naţională şi pentru cea de club", a mai spus Răzvan Lucescu.

România joacă meciul decisiv pentru calificarea la Campionatul European împotriva Bosniei, vineri, de la ora 21:00, pe stadionul Giuleşti. Partida va fi transmisă în direct de TVR1 şi DolceSport şi liveTEXT pe gsp.ro, unde comentăm împreună.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fanclublucescujr
fanclublucescujr  •  01 Iunie 2011, 16:55

Am trait s-o vad si pe asta. Un impostor sa-i de sfaturi unuia ca Mutu!:)

merdisos
merdisos  •  01 Iunie 2011, 16:36

Si sfatul lui Merdiso pentru Lucescu: "Daca vrea sa nu se mai faca in continuare de ras, sa-si dea demisia cat mai repede", atat el cat si Sandu. Bine, cel din urma ar fi bine si sa se autoinchida intr-o inchisoare pentru tot restul vietii alaturi de Mitica, eventual sa-si ia si o tabla cu ei sa nu se plictiseasca ... prea tare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează