FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Și FRF-ul a ajuns să-l critice pe Christoph Daum: "Noi nu obținem nici cornere!"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 19:16

România are doar 6 puncte în aceste preliminarii în 6 meciuri, iar șansele la calificarea pentru CM 2018 sunt aproape nule. Selecționerul este criticat de toată lumea, inclusiv de Marcel Pușcaș, membru al Comisiei Tehnice a FRF. 

"Comisia Tehnică are rol consultativ, atât. Era bine dacă ar fi avut rol consultativ şi la numirea selecţionerului. Cred că preşedintele Răzvan Burleanu n-a făcut atunci comparaţia între un selecţioner şi un antrenor de club. Cred că această numire a fost făcută pentru a cocheta cu apartenenţa la valorile europene, germane.

Domnul Daum e omul nepotrivit la locul nepotrivit. Am spus-o şi o să o mai spun. Dacă vedem statistica, noi nu obţinem nici cornere. Asta spune mult despre cum se pregătesc aceste jocuri.

Domnul Daum ne învaţă cât de important e managementul financiar în societăţile fotbalistice, dar uită că ratarea calificării duce la pierderea a 10 milioane de euro pentru Federaţie.

De pierderea unor sponsori în valoare de 2-3 milioane de euro şi de pierderea unor bani care se duc pe salariul sau, unul foarte mare pentru fotbalul românesc", a declarat Puşcaş la TV Dolce Sport.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
gabiprossi
gabiprossi  •  18 Iulie 2017, 22:58

P U D R A T U L E E E E !!!!

gabiprossi
gabiprossi  •  18 Iulie 2017, 22:57

daum-daum-daum!!! Tu esti chintesenta fotbalului!?! Fara tine si burleanu, fotbalul romanesc este precum fecalele fara miros!?! Du-te de unde ai venit, impreuna cu cel/cei care te-au priponit acolo, la nationala!!!

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  18 Iulie 2017, 22:48

DAUN PE FARAS? PE FARAS FRF SAU DEMISIA VINE CULMEA DE UE SIE DRAGNEA IOHANIS ETC ACUM ARATATI VINOVAT DOAR DAUN? JENANT DAR SANTEM AN ROMANIA UNDE DEMISIILE LE DEPUN DOAR AJUTORII SOCIALI

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close