FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Și oficialii FRF o spun răspicat: "E o selecționată divizionară! Jucătorii nu-și pot trece în CV naționala"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 20:50

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a ținut să sublinieze în conferința de presă de azi că în cantonamentul din Antalya este o selecționată divizionară, nu echipa națională a României. 

"Este adevărat că aceasta este echipa divizionară. Dacă acest turneu se juca în Spania, unde erau stabilite două amicale, cu Egipt și Andorra, era echipa națională a României, așa cei de la FIFA ne-au transmis că jucătorii nu își pot trece în CV meciurile pentru România, ci doar pentru echipa divizionară.

Și dacă rămînea în picioare varianta cu Bahrain era aceeași situație. Cum este o echipă divizionară, nu cred că amicalele sînt o problemă, mă refer la nivelul adversarilor.

În Bahrain jucam cu naționala lor și încă un meci, cu o altă selecționată. Am ales această variantă (n.r. Turcia) pentru a sări în ajutorul cluburilor. Jucătorii nu sînt extenuați, pentru că nu fac deplasări lungi, și sîntem toți acolo. Sînt 9 cluburi din România în pregătire în Turcia", a zis Burleanu la conferința de presă. 

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (8)
sprinjeanul
sprinjeanul  •  28 Ianuarie 2016, 09:06

si atunci,ce rost mai are cantonamentul asta?

portardelegenda
portardelegenda  •  28 Ianuarie 2016, 08:56

Incompetentul asta de Burleanu e vinovat de toata tevatura caci daca avea sange-n pix il convingea pe vestitul Tata Puiul ca acest cantonament este inutil si inoportun . Dar el ce sa stie ca daca nu a mirosit vreodata un meci de fotbal serios , a provocat un scandal pentru nimic. Basca cheltuielile degeaba

882637448524179
Jean Necsulescu  •  28 Ianuarie 2016, 08:42

dati un exemplu ca precedent la mirlania asta

Vezi toate comentariile (8)
Comentează