FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Situația unui internațional a bulversat staff-ul naționalei: "Ne îngrijorează ce se întâmplă cu el"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 15:48

Adrian Mihalcea, unul dintre secunzii lui Cosmin Contra de la echipa națională, s-a declarat îngrijorat de situația lui Florin Andone, internaționalul care traversează momente dificile la Deportivo La Coruna, unde a ajuns rezervă.

"Ne îngrijorează ce se întâmplă cu Andone! El este un jucător important pentru echipa naţională, iar la ultima acţiune a părut destul de apăsat de faptul că nu joacă la Deportivo. Până la urma va trebui să-şi rezolve aceste probleme şi să joace.

Noi avem nevoie de fotbalişti care să joace constant şi să aibă evoluţii bune. E ceea ce ne dorim şi, implicit, este şi spre binele jucătorilor", a declarat Adrian Mihalcea, la TV Telekom Sport.

Pe lângă faptul că a devenit rezervă la Depor, Andone a fost implicat în mijlocul unui scandal la unul dintre antrenamentele echipei din această săptămâmă (detalii, aici)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
485809194904413
Costel Tudor  •  29 Noiembrie 2017, 21:30

Mare problema , oare ce se face echipa nationala fara GOLGHEPARUL ei ??? Cred ca asta era unica solutie sa scapam de acest " mare " jucator ! Doamne ajuta !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează