FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Situația unui internațional îl tulbură pe selecționerul Contra: "Mă preocupă, e o problemă" » Pleacă de urgență în străinătate pentru a urmări alți doi jucători

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 21:22

Cosmin Contra, antrenorul primei reprezentative, și-a manifestat îngrijorarea cu privire la situația lui Vlad Chiriches. Pereceput ca un lider în defensiva "tricolorilor", fundașul are apariții meteorice în echipa lui Napoli, lucru care îl îngrijorează pe selecționer. 

"Am vorbit cu el la naţională şi se aştepta să joace mai mult la club. Chiar îmi zicea că se aşteaptă să joace în următoarele două meciuri, măcar unul dintre ele. Dar nu e aşa. Asta mă preocupă. Dacă nu joacă, e o problemă.

Cred că el a avut şi ghinion. La început juca meci de meci la Napoli. Dar s-a accidentat şi apoi i-a fost greu să revină ca titular. A avut probleme la umăr în ultima vreme. Până la urmă va ajunge să fie operat. Ar trebui să se opereze când va avea o pauză, o vacanţă.

Sunt mulţi care nu joacă meci de meci, nu au constanţă în evoluţii. E o problemă. Aşa nu pot creşte, nu pot fi în cea mai bună formă", și-a exprimat Contra îngrijorarea. 

"Guriță" a vobit și despre Nicolae Stanciu și Alexandru Chipciu, cei doi români care evoluează la Anderlecht, Contra declarând că va pleca în Belgia pentru a lămuri situația acestora cu staff-ul echipei belgiene. 

Vineri mă duc să văd un duel Mouscron - Standard Liege. Joi dimineaţă voi merge la antrenament la Anderlecht, poate am posibilitatea să vorbesc şi cu antrenorul. Şi cu băieţii, poate o să ies cu ei la masă. Ei trebuie să demonstreze, chiar şi când joacă puţin, că sunt pregătiţi şi mental şi să poată să prindă echipa.

Joi o să vorbesc cu antrenorul, poate şi cu directorul sportiv, să văd cum îi percep ei pe Stanciu şi Chipciu. Din ce am înţeles, Stanciu nu a avut evoluţii rele, dar pentru că s-au plătit 10 milioane, toţi aşteaptă foarte mult. E o presiune în plus pe Stanciu. Am înţeles că el din punct de vedere mental stă foarte bine, se pregăteşte foarte bine", a declarat Contra, la TV Telekom Sport. 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
endervisa
endervisa  •  18 Octombrie 2017, 12:05
Postat de Iulian Dragoş pe 18 Octombrie 2017, 11:26

Budescu si Maxim sunt singurii jucatori care pot scoate cu usurinta adversarii din joc la mijlocul terenului si sunt buni pasatori in atac,

Budescu este super bun cu echipe mici, iar in rest este in jucator putin peste medie. Maxim este indisciplinat tactic, dar mult peste Budescu...

510991435922054
Iulian Dragoş  •  18 Octombrie 2017, 11:26

Budescu si Maxim sunt singurii jucatori care pot scoate cu usurinta adversarii din joc la mijlocul terenului si sunt buni pasatori in atac,

Vezi toate comentariile (2)
Comentează