FOTBAL  »  NATIONALA  »  UCRAINA - ROMÂNIA 3-2

Sondaj / A greşit Răzvan Lucescu selecţia? Votează şi comentează!

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2010 00:00

Echipa naţională a pierdut sîmbătă seară şi cel de-al doilea "amical" din 2010, 2-3 cu Ucraina, după ce a fost învinsă  şi de Israel, 0-2, meci disputat la Timişoara.

În acest moment, bilanţul lui Răzvan Lucescu de cînd a preluat "naţionala" este următorul: 4 victorii, 2 egaluri şi 3 eşecuri.

GSP.RO te întreabă: A greşit Răzvan Lucescu selecţia? Ai alte propuneri? Sau actuala generaţie nu oferă alternative?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (87)
 •  02 Iunie 2010, 17:10

Nu cred ca Razvan a gresit selectia pt.ca atat ne ofera atat ne ofera actuala generatie de fotbalisti.Totusi mi-as permite cateva sugestii de jucatori care au confirmat si au fost in forma in ultima vreme:Gabi Muresan,Bud,Papp,Ionita si chiar Varga si Balan,pt.a-i stimula si a le arata ca fotbalul romanesc are nevoie de ei si pt. ale ridica ,in acest fel,moralul. In rest totul e ok,Razvan trebuie lasat mai departe sa lucreze si daca mai greseste in declaratii nu trebuie judecat sau condamnat.

 •  02 Iunie 2010, 10:43

Tanase este un jucator de divizia B.

 •  31 Mai 2010, 19:32

Lucescu asta in afara de imbracat costumul ,este PARALEL cu fotbalu ,de nu era TATAL ,era undeva in anonimat,PAPAGALU dracului

Vezi toate comentariile (87)
Comentează