FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA 5-0

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // VIDEO Pe Ianis nu l-ați anunțat? Cum a reacționat Hagi jr. când a fost întrebat de demisia lui Contra: „A spus el asta?”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 00:39

Ianis Hagi (21 de ani) s-a arătat surprins de demisia selecționerului Cosmin Contra și spune că nu știa de acest lucru, deși Răzvan Marin (23 de ani) a declarat că antrenorul le-a transmis jucătorilor acest lucru în vestiar.

Întrebat despre ce părere are că selecționerul și-a anunțat demisia la conferința de presă, Ianis Hagi s-a arătat surprins: „A spus el asta? Ne pare rău. Nu știu ce să spun. Acum am aflat de la voi. Nu știu ce să zic. Chestiile astea mă depășesc pe mine”.

Totuși, Răzvan Marin susține că antrenorul le-a transmis jucătorilor în vestiar decizia: „Cred că ce v-a spus vouă ne-a spus și nouă în vestiar. Sunt deciziile dânsului. Nu sunt în măsură să vorbesc despre aceste lucruri. Suntem dezamăgiți cu toții. Ne pare rău pentru suporteri”.

„Ne pare rău. Știu că ăsta nu e nivelul României și o vom dovedi pe viitor. Ca jucător tânăr ai doar de învățat după acest meci. Știu că e dureros, că e greu să accepți o asemenea înfrângere. Ne pare rău pentru suporteri și spectatori. Când purtăm tricoul naționalei știm că trebuie să o facem bine, dar adevărul e că am făcut o dublă foarte slabă. Noi, tinerii, avem de învățat după meciurile cu Suedia și Spania. În fotbal sunt și momente grele. Nu trebuie să vrem să ne lăsăm de fotbal acum, că nu rezolvăm nimic”
Ianis Hagi

Vezi și:

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // CONTRA ȘI-A DAT DEMISIA! „PLEC! Nu e treaba mea cine trebuie să fie selecționer” + atacă jucătorii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
10153836040333310
Blonder DC  •  19 Noiembrie 2019, 18:37
Postat de mariuss72 pe 19 Noiembrie 2019, 09:36

Nu va suparati, cine este Ianis Hagi, ce mari realizari are in fotbalul romanesc? De ce este subiectul unor articole, pentru ca face presiuni taticul? Deocamdata eu il vad ca un tinerel cu ceva calitati, care freaca banca de rezerve la o echipa mediocra, intr-un campionat mediocru.

Gresesti. Gica junior o fi mediocru,dar campionatul Belgiei merita totusi titulatura de "mediu", nicidecum mediocru. Are 2 echipe in UCL si 2 echipe in Europa League.

1578362032478810
Tihamér Takó  •  19 Noiembrie 2019, 14:06

Decizia lui Contra este absolut logica.Dintr-o generatie atat de slaba ca Tosca sau Hagi jr...etc...nu poti scoate nimic.Aduceti alt antrenor,alti jucatori de calitate si cu fizic de sportiv.

risc_mix
risc_mix  •  19 Noiembrie 2019, 12:32

Ba, m-am saturat de acest limbaj de lemn care se transmite din generatie in generatie. Pai de zeci de ani aud aceleasi declaratii *** dar zero rezultate. Cica au invatat ceva din infrangeri, si trebuie sa demonstreze asta. N-ati invatat nimic ba mormolocilor. Ati demonstrat doar ca sunteti niste indolenti lipsiti de valoare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează