FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA 5-0

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // Sorin Cârțu, enervat de Romario Benzar: „Avea un sictir... parcă juca pentru noi” + ce spunea în urmă cu doi ani despre fundaș

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 18:24

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele Craiovei, a comentat evoluția lui Romario Benzar (27 de ani, fundaș dreapta) din partida Spania - România 5-0.

  • România a fost învinsă de Spania, 0-5, în ultimul meci din preliminariile EURO 2020. Astfel, am ratat lamentabil preliminariile, dar vom fi în play-off-ul din Liga Națiunilor, unde vom disputa semifinala în deplasare, cu Scoția sau Islanda
  • Sediul UEFA de la Nyon va găzdui vineri, de la ora 13:00 (live pe gsp.ro și pe ProTV), tragerea la sorți a play-off-ului din Liga Națiunilor, unde România a prins ultimul loc

M-am uitat la Romario Benzar și avea un sictir în el... parcă ne făcea un avantaj nouă că joacă”, a declarat Cârțu la TV Digi Sport.

Nu-l vede fundaș dreapta

În 2017, când FCSB l-a transferat pe Benzar de la Viitorul, Cârțu a criticat mutarea: „Nu cred că Steaua și-a rezolvat complet postul de fundaș dreapta. Benzar are multe defecte în anumite sisteme, eu nu îl văd un fundaș dreapta de calitate, nu rezolvă faza de apărare. În sistemul cu trei fundași e mult mai bun, dar trebuie exersat lucrul acesta și nu știu cine o să-și asume rezultatele. Nici pe Nedelcu nu-l văd în sistem de patru fundași, eu cred că-l va juca mijlocaș”. 

Lecce a plătit în această vară două milioane de euro pentru a-l transfera pe Benzar.

2a fost nota primită de Romario Benzar în Gazeta Sporturilor după Spania - România 5-0

ROMÂNIA, DOUĂ variante ÎN LIGA NAȚIUNILOR

  • Dacă România va fi trasă la sorți să joace în play-off-ul Diviziei C, jucăm semifinala cu Scoția (cel mai bine clasată în divizie), în deplasare. Cealaltă semifinală ar fi Norvegia-Serbia (la Oslo).
  • Dacă sorții ne vor trimite în play-off-ul Diviziei A, vom juca semifinala cu Islanda (tot în deplasare), iar în finală am putea întâlni una dintre Ungaria, Bulgaria sau Israel.

VEZI ȘI:

FCSB // VIDEO UPDATE Gigi Becali, pus sub acuzare de procurorii DNA, după ce a fost audiat două ore astăzi: „Sunt acuzat că am spălat bani prin Steaua”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
maccsero
maccsero  •  19 Noiembrie 2019, 20:37

Cu Islanda n-avem nicio șansă. Cu Scoția am avea... la București.

magic4ever
magic4ever  •  19 Noiembrie 2019, 20:06

Sper sa se puna la punct cu pregatirea Manea, este de departe cel mai bun fundas dreapta pe partea defensivă...si Boboc de la Viitorul este mai bun decat mega gafeorul Benzar...

sasesase
sasesase  •  19 Noiembrie 2019, 19:48

Mogoș are 10 clase peste Giani din Las Fierbinți de la Lecce

Vezi toate comentariile (4)
Comentează