FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA

SPANIA - ROMÂNIA // Helmuth Duckadam, fără milă la adresa lui Nicolae Stanciu: „Să fie lider pe teren, nu la conferință! Trebuie să-și asume”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 19:52

ROMÂNIA - SPANIA. Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a reacționat dur după declarațiile făcute de mijlocașul Nicolae Stanciu, 26 de ani.

  • Spania - România e azi, de la 21:45, în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO

„Stanciu trebuie să fie lider pe teren. Trebuie să bată penalty, nu să-l lase pe Pușcaș. Trebuia să bată penalty când era la Steaua și am jucat cu Ludogreț și era Moți în poartă. Trebuie să-și asume!  

Trebuie să fie lider la națională, nu la conferința de presă! Dacă nu, să o lase mai moale”, a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Ce a spus Nicolae Stanciu

„Dacă nu muncim toţi şi nu alergăm toţi normal că vine Suedia şi ne bate. Ca să batem pe Suedia trebuie să alergăm mai mult decât Suedia. Ar trebui să facem asta ca să avem rezultate. Chiar dacă toată lumea spune că avem mai multă calitate decât ei, nu avem nicio șansă cu nordicii dacă nu alergăm la fel de mult ca ei. Ne-am câștigat locul din Liga Națiunilor, că nu ni l-a dat nimeni, și vom încerca să ne calificăm de acolo la Euro”, a spus Nicolae Stanciu.

Match Preview Spania - România

Citește și:

Mircea Rădulescu: „Dacă zici Cosmin Contra, zici înjurătura către Pușcaș și umilința cu Suedia” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează