FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA

SPANIA - ROMÂNIA // Robert Moreno ne-a umilit, apoi a fost dat afară! Luis Enrique se întoarce pe banca ibericilor

Articol de - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 21:41

Robert Moreno, selecționerul care a calificat La Roja la Euro, a fost anunțat că va fi înlocuit chiar astăzi. S-a despărțit plângând de jucători. Se întoarce Luis Enrique (49 de ani). Spania a învins România luni, 5-0.

După ce Luis Enrique a părăsit naționala, mai întâi temporat, apoi definitiv, în iunie (fata sa, atinsă de o maladie incurabilă, s-a stins în septembrie), întotdeauna Robert Moreno a spus că, dacă Lucho va dori să se întoarcă, el se va da la o parte. Urmând să-i fie din nou secund, dacă se poate, cum i-a fost în ultimii opt ani.  

Aseară, odată încheiat meciul de la Madrid, după 5-0 cu "tricolorii", cel care a calificat Spania la acest Euro nu s-a mai prezentat la conferința de presă. Moreno, 42 de ani, le-a comunicat jucătorilor că a fost ultima lui partidă ca selecționer. S-a despărțit în lacrimi de ei.  

Conferință azi, la prânz. Va fi anunțat Lucho? 

Președintele federației, Luis Rubiales, îl anunțase că nu va antrena La Roja la turneul final. Va fi înlocuit foarte probabil chiar astăzi. La 12:00, o oră mai târziu în România, va fi o conferință de presă la centrul sportiv Las Rozas, lângă Madrid. Întâlnire cu presa în care Rubiales va dezvălui numele selecționerului. Este, de fapt, o revenire. După o jumătate de an departe de fotbal, Luis Enrique se întoarce la națională. El va fi pe banca Spaniei la Euro.

„La final, noi, jucătorii, nu putem face nimic. Nu putem decât să ne antrenăm și să evoluăm cât mai bine. Am fost până la capăt alături de Mister”
Gerard Moreno, atacant Spania 

„Nu pot să comentez, nu pot face supoziții. Munca lui Robert s-a reflectat și astăzi, pe teren. Suntem foarte mulțumiți de cum lucrăm cu el”
Saúl, mijlocaș Spania

Vezi și:

SPANIA - ROMÂNIA // Helmuth Duckadam, fără milă la adresa lui Nicolae Stanciu: „Să fie lider pe teren, nu la conferință! Trebuie să-și asume”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
magic4ever
magic4ever  •  19 Noiembrie 2019, 13:04

Ce inventii...toata planeta stia ca Moreno este interimar pana revine Luis Enrique si apoi o sa fie iar secundul lui, nu il da nimeni afara...

abavati
abavati  •  19 Noiembrie 2019, 10:37

Moreno stia ca Enrique va reveni, dar ce sa ne facem daca nu bagam titluri de ***, marca gsp & tolontan ?????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  19 Noiembrie 2019, 09:51
Postat de Christian Ciuca pe 19 Noiembrie 2019, 04:45

pai sa-l luam noi pe Moreno, i-l punem pe Gurita translator si cu asta basta, ai antrenor in sfarsit.

Stai, ca nu e roman. Nu stie cum sa aduci un jucător la națională doar pentru 1 gol, care,tac, i-a ridicat prețul cu 10 milioane euro..... păcat ca aceasta matematica nu functioneaza invers. Ai jucat prost pentru Naționala, tac, pleaca milionul de euro din pret......sau poate functioneaza?!?!?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează