FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA

SPANIA - ROMÂNIA // VIDEO Florin Cernat, Daniel Iftodi și George Ogăraru au analizat situația naționalei: „Asta ne e valoarea! De ce să fim supărați?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 15:18

România a pierdut vineri cu Suedia, 0-2, și nu se mai poate califica direct la EURO 2020, dar poate merge la turneul final prin barajul Ligii Națiunilor. Meciul contra Spaniei, de luni, va conta doar pentru palmares. 

  • Spania - România, ultimul meci din preliminariile EURO 2020 se joacă luni, de la 21:45. Partida e liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV

După partida cu Suedia, mai mulți foști internaționali au comentat situația naționalei. Florin Cernat l-a apărat pe selecționerul Cosmin Contra, în timp ce George Ogăraru și Daniel Iftodi au criticat jocul naționalei. 

Florin Cernat: „Contra nu e singurul vinovat” 

„S-a văzut că Suedia e o echipă puternică, de forță. Asta a făcut diferența. Cred că toți suntem dezamăgiți. Sperăm că în viitor, cu generația care vine din urmă, să mergem la un turneu final. 

Contra nu e singurul vinovat. Asta ne e valoarea acum. Trebuie să recunoaștem asta și să muncim în continuare. Ca să avem rezultate trebuie să plecăm de jos, de la copii și juniori”, a declarat fostul mijlocaș de la Oțelul, Dinamo și Dinamo Kiev. 

Daniel Ifodi: „Ăsta ne e nivelul” 

Era ceva normal. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ. Asta e valoarea fotbalului românesc. Nu trebuie să fim supărați. Trebuie să tragem linie și să începem să construim. Toată lumea vrea rezultate, dar nu avem marfă. Nu e vorba de rezultat. E vorba de atitudinea și de lipsa dorinței de victorie”, a spus fostul dinamovist. 

George Ogăraru: „Ne-au dat o lecție de fotbal” 

„Important e să susținem echipa până la final. Cred că Suedia ne-a dat o lecție de fotbal. Are jucători foarte valoroși. S-a văzut o diferență foarte mare”, a fost opinia fostului fundaș stelist.

IMAGINI DE LA GALA DEDICATĂ MEMORIEI LUI DIDI PRODAN

Citește și:

Spania trebuie să ne bată pentru a-și atinge obiectivul! Și un punct ne-ar fi fost aproape imposibil

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dvd1
dvd1  •  17 Noiembrie 2019, 20:32

afara cu printisorul petarda. Atita e de zis. Cit o sa fie petarda asta pe acolo garantat nu cistigam nimic. Si mai sint multi altii in aceeasi situatie

zagna
zagna  •  17 Noiembrie 2019, 17:29

Bai cei 3 neica nimeni, voi ce ati facut pentru fotbalul romanesc ?Ati profitat la maxim de un talent nativ pentru care nu aveti nici-un merit si nu ati dat nimic inapoi, iar ca voi sunt mii de nesimtiti. Singurul care respecta fotbalul este HAGI, restul zero barat !

1103412569685798
Grigoriu Laurentiu  •  17 Noiembrie 2019, 17:07

Ca sa nu dati vina pe cineva spuneti ca asta este valoarea fotbalului romanesc Mirel Radoi a reusit sa aduca nationala de tineret acolo unde nimeni nu se gandea De ce ? Pentru ca a impus un joc total nu nati-o tie, dami-o mie A insuflat incredere jucatorilor Au jucat toti extraordinar pana si rezervele Odata ajunsi la echipele lor de club au fost putini care au confirmat De ce ? Pentru ca avem conducatori si antrenori care strica totul, nu au rabdare cu ei si ii lasa pe banca de rezerve, dar in schimb cer sume uriase pentru cei care vor sa-i cumpere

Vezi toate comentariile (5)
Comentează