FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA U21 - ROMÂNIA U21 1-0

SPANIA U21 - ROMÂNIA U21 1-0 // Denis Drăguș și cam atât » Cum s-au descurcat cele 8 rezerve testate de Mirel Rădoi

Fostul „tunar” Vlad Dragomir a avut o evoluție ștearsă FOTO: Raed Krishan
Fostul „tunar” Vlad Dragomir a avut o evoluție ștearsă FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2019 22:35

România U21 a pierdut amicalul cu Spania U21, scor 0-1. Atacantul Denis Drăguș, obișnuit și cu prima echipă, pare a fi singura rază de lumină printre jucătorii care au venit să suplinească absențele din lotul lui Rădoi

  • Vlad Nedelea, reporterul Gazetei Sporturilor, și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Spania de unde oferă cele mai noi informații din cantonamentul „tricolorilor”.
  • România U21 joacă următorul amical din stagiul spaniol contra naționalei din Danemarca, marți, de la 19:00, liveVIDEO pe GSP.ro.

În lipsa celor 9 jucători luați de Cosmin Contra, Mirel Rădoi a oferit șansa noii generații de la U21 să arate ceea ce poate în fața unui adversar de top.

A luat în Spania jucători care sunt la prima acțiune cu tineretul și a avut curajul să titularizeze o parte dintre ei. Șanse au primit și cei care n-au strâns prea multe minute în tricoul U21 până acum.

Cum s-au descurcat debutanții + Rezervele TESTATE ASTĂZI: 

Radu Boboc - unul dintre „mezinii” naționalei U21. A alergat mult, s-a zbătut, a lăsat însă de câteva ori spații pe unde jucătorii Spaniei au pus în pericol poarta lui Radu. Este însă o soluție pentru viitorul naționalei U21, dar cu greu va prinde un loc printre titulari.

Denis Drăguș - cel mai activ jucător din ofensiva României. A avut curaj, a luat acțiuni pe cont propriu, a tras de fiecare dată când a avut ocazia. E o soluție clară pentru atacul nostru, fiind o concurență serioasă pentru Adrian Petre sau Pușcaș. A demonstrat că pare să fi ieșit din perioada mai puțin fericită și că nu degeaba Contra s-a bazat pe el în câteva rânduri.

Valentin Gheorghe - s-a văzut și el destul de rar. A surprins titularizarea sa dat fiind că a jucat puțin și la Astra, doar vreo 600 de minute. În dreptul lui stă cea mai mare ocazie a noastră, când șutul său a ocolit cu puțin poarta.

Andrei Ciobanu - și el s-a zbătut mult, a fost depășit în câteva rânduri de fotbaliștii Spaniei. Nu are foarte multă forță și asta s-a simțit.

Vlad Dragomir (foto) - a avut o primă repriză ștearsă. Rareori s-a întâlnit cu mingea, iar când a făcut-o, n-a avut vreo realizare. A lăsat să se înțeleagă motivul pentru care n-a continuat în Anglia, la Arsenal. S-a remarcat puțin doar în a doua repriză, când a șters cu capul o centrare a lui Ștefan, mult pe lângă poartă.

Darius Olaru - n-a adus nimic nou în atacul nostru, așa cum s-a întâmplat contra Belgiei. Ce-i drept, nici nu a prea avut mingi. E însă un jucător de execuție.

Deian Sorescu - a prins doar jumătate de oră și a fost folosit fundaș dreapta, așa cum a fost încercat tot mai des și de Mircea Rednic. N-a jucat rău, chiar a avut o intervenție importantă în minutul 87. Faptul că i se dă încredere la Dinamo se simte în jocul său.

Lorand Fulop - prezent foarte puțin, era destul de greu să se vadă în joc având în vedere că mai mult ne-am apărat.

Vezi și: 

ROMÂNIA U21 LA EURO 2019 // Fanii români își pot lua de astăzi bilete pentru European! Cât costă, de unde pot fi cumpărate și care sunt condițiile puse de Federația Italiană

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  22 Martie 2019, 16:30

Fiti linistiti si nu va ambalati!Radoi nu e antrenor!El s-a calificat din postura de antrenor printr-o conjuctura(jumatate de campanie a fost alt antrenor si noroc cu 11 m ratat de portughezi,plus ultimii adversari si locurile de desfasurare a meciurilor).O sa ne lamurim ce fel de antrenor e la campionatul european!Baietii joaca din ambitie si tinerete!Dar nu cred ca ajunge!Inafara de oarece presing si dorinta de a lupta ati vazut vreo strategie?

doze
doze  •  22 Martie 2019, 11:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

924588264286216
Mihai Suhani  •  22 Martie 2019, 10:51

O infrangere nu poate fi un rezultat bun, chiar daca e la limita.Radoi a spus ca am jucat cu o echipa care valoreaza multe milioane si ca infrangerea nu e o catastrofa. Pana nu vom scapa de mentalitatile astea de looseri nu vom obtine rezultate.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează