FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA - ECHIPA NAŢIONALĂ, VINERI

Steaua explică: "Antrenorii au vrut fără spectatori!"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2008 00:00

Valeriu Argăseală a precizat că Dorinel Munteanu şi Victor Piţurcă au dorit un meci în care să schimbe mai mulţi jucători şi să testeze scheme tactice şi de aceea partida se va juca fără spectatori.

"Nu vrem să evităm suporterii, dacă am fi dorit acest lucru am fi jucat la Mogoşoaia, dar aceasta a fost dorinţa celor doi antrenori", a precizat preşedintele Stelei.

În cazul în care vremea va fi urîtă la ora începerii meciului dintre Steaua şi "naţională", partida se va juca pe un teren de antrenament din complexul Steaua.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
 •  05 Decembrie 2008, 18:00

nu crezi ca un meci cu bilete ieftine ar fi favorizat si spectatorii si poate un spital cu fondurile infime, dar presente,(guvernul are bani doar ptr alegeri)culese in urma prezentarii meciului. era o situatie win-win(castigatoare), dar lui bugica belimecali..i-e frica de scandalul spectatorilor...gigi..acestia nu te lasa...de ce ti-e frica ..nu vei scapa!

 •  05 Decembrie 2008, 13:48

si daca e adevarat ce spui argaseala, de ce nu s-a jucat meciul la mogosoaia?

 •  04 Decembrie 2008, 23:45

argaseala, vezi ca presa are acces, asa ca ceea ce spui tu, cu tactici, alea-alea, cade. plus ca pe site-ul oficial este o alta varianta, care se cam contreaza cu ce zici tu.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close