FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

FRF, sfătuită să negocieze cu un fost selecționer: „De el văd că se vorbeşte foarte puţin, dar a fost garantul succesului”

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță
Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 19:11 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 20:10

Ștefan Iovan (61 de ani), fost fotbalist la Steaua și echipa națională, îi sfătuiește pe Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță să încerce să-l aducă pe banca tehnică pe Victor Pițurcă.

Fostul fundaș este de părere că Pițurcă merită să fie selecționer, mai ales că numele său se leagă de aproape toate calificările României la turnee finale din ultimii 20 de ani.

Concluzia lui Dan Petrescu după discuția cu FRF: „Subiectul este încheiat. «Next question»”
SELECȚIONER
Concluzia lui Dan Petrescu după discuția cu FRF: „Subiectul este încheiat. «Next question»”

„Am înţeles că au fost ofertați şi Gică Hagi, şi Răzvan Lucescu şi au refuzat. Însă eu spun că avem antrenori foarte buni... Dacă mă întrebaţi cine cred eu că ar putea fi selecţioner, atunci eu spun Victor Piţurcă. De el văd că se vorbeşte foarte puţin, dar el a fost garantul succesului la ultimele calificări ale României. 

Piţurcă ar trebui ofertat pentru că din '98 încoace cam toate calificările se leagă de numele lui. Aşa că e normal să-l oferteze şi pe el, dacă nu cumva au făcut-o”, a declarat Iovan potrivit Eurosport.

Dan Petrescu poate fi o soluţie, eu aşa cred. Sunt multe soluţii viabile, dar trebuie să avem răbdare să vedem ce va alege federaţia. Din ce am înţeles, cei de la federaţie au fost în mai multe locuri şi au discutat. Dar eu cred că persoanele din conducerea federaţiei nu exclud reprezentanţii Generaţiei de Aur din planurile lor de viitor. 

Au fost discuţii şi cu Gheorghe Hagi, liderul «Generaţiei de Aur», aşa că nu trebuie să facem niciun fel de scenariu. Victor Piţurcă a fost întotdeauna un antrenor de naţională şi a fost mereu o soluţie. Dar nu ştiu dacă a fost contactat, dacă el intră în planurile conducerii federaţiei
- George Ogăraru, directorul tehnic al Academiei Steaua București

Iovan: „Dan Petrescu poate fi o variantă bună”

Actualul antrenor din cadrul Centrului de Copii și Juniori al CSA Steaua a vorbit și despre oferta pe care FRF i-a făcut-o lui Dan Petrescu, actualul tehnician la lui CFR Cluj. Iovan aplaudă decizia federalilor de a discuta cu „Bursucul”.

„Nu ştiu dacă s-a şi bătut palma cu Dan Petrescu. Însă e foarte bine că a fost ofertat, el a câştigat în ultimii ani foarte multe trofee, e un antrenor cu foarte multă experienţă şi pe unde a fost a făcut treabă. 

Aşa că, de ce nu, poate fi o variantă bună şi pentru echipa naţională. El ştie însă mai bine ce vrea să facă, ce contract are acolo la Cluj şi cum se poate despărţi de CFR”, a precizat Ștefan Iovan.

Citește alte știri despre echipa națională:

Vine Dan Petrescu la națională? „Am vorbit cu el, știu ce vrea”

Ladislau Boloni a trimis un mesaj în timpul emisiunii: „Nu crede că FRF îl ia în calcul pentru postul de selecționer”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
10157657636919049
Ion Saliu  •  04 Decembrie 2021, 11:50

Numele conteaza enorm. Incerc sa vad daca pot posta...

sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  04 Decembrie 2021, 10:28

mai oameni buni dece l-ati omorit pe al batrin? pe sumarul impuscat? degeaba? pai a facut ceva pentru romania si o spun eu care am dosar la securitatea impotriva lui nea nicu. am plecat din romania lasindu-va pe voi cu voi insiva. si acum ma iau cu miinile de cap *** la barbugii sa preia natioanala. altii *** ca dragomir si el in patima jocului pentru neuronless da sfaturi tarii in tot ce se poate uitind sa spuna ca il tine liber tocmai ce poate turna . mircea sandu v-a spus pa si este plecat in franta. fica lui se casatoriea cu un american facind si copil ca sa scape de dosarul lui tiriac ion fiul cocaina. pentru asta l-ati omorit pe nea nicu? preotul calciu alerga in america intre consulate romanesti cerind judecarea lui nea nicu nu executia. executie care nu se stie daca a avut loc sau nu in realitate. sint eroi ai romanilor ce zac in cimtire uitate si morminte cenzurate. sa aiba importanta mircea vulcanescu pentru fotbalistii romani? habar nu au . ei inv ata istoria dupa personalitatile de pe bacnote. asta este romania de azi spre deliciul alogenilor. valorile sint date in suturi afara. priviti politicul si tot ce se intimpla in tara de pe ultimul loc din europa la multe...ce nu puteai crede ca am fi ajuns. dece nu andone? rednic, edi iordanescu si altii si va ginditi la piturca un om lipsit de caracter. cum e turcul asa va fi si pistolul. atit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kyil
kyil  •  04 Decembrie 2021, 00:00

Sa vina pitzi,dar la nationala feminina. Sansa lui a fost barajul cu Grecia ...si a jucat cu popica de a ras si Vadim. Sa fim seriosi ..am mai experimentat cu selectioneri expirati gen father chicken si c downm... dan penalty sau *** poate merg.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează