FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ştefan Radu, făcut praf în România: "Înseamnă că are probleme la mansardă"

FOTO Guliver/GettyImages
FOTO Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2016 15:56

Giani Kiriţă l-a criticat dur pe Ştefan Radu, jucătorul lui Lazio, pentru că acesta refuză să vină la echipa naţională.

"El s-a impus la Lazio, dar nu ştiu cum a reuşit asta. Dacă joci într-un campionat aşa puternic şi nu vrei să vii la echipa naţională, înseamnă că ai probleme la mansardă.

Este o onoare să joci pentru echipa naţională. Când eram jucător, aşteptam cu nerăbdare să vină convocările la echipa naţională.

Nu ştiu de ce nu vine la naţională. Are valoare şi joacă la echipă importantă. Ar trebui să se impună cu uşurinţă în echipa naţională. Cred că îi este frică de o necalificare şi probabil de toată presiune care vine pe el", a spus Kiriţă la televiziunea DigiSport.

Radu, 30 de ani, are 14 meciuri la echipa naţională, iar ultima aparţie în tricoul primei reprezentative a avut loc în anul 2013, în meciul România - Ungaria, 2-2.

Citeşte şi: Kiriţă dezlănțuit! A ironizat doi jucători de la Dinamo și nici pe Dănciulescu nu l-a uitat: "Nu are forţa să ia un jucător de gât"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
6.6.6
6.6.6  •  19 Octombrie 2016, 08:56

cel mai destpet jucator roman de fotbal care a fost , a vazut despre ce e vorba si a plecat! asta nu e nationala Romaniei! este nationala unor borfasi si bisnitari care fac si desfac in fotbalul romanesc.

energydrik
energydrik  •  19 Octombrie 2016, 01:33
Postat de haideusicfr pe 18 Octombrie 2016, 21:36

Ar fi bine daca ar veni. Dar daca refuza ..a fost chemat? E sigura treaba ? Poate e suparat de ceva.

Pe ce, pe cine? Fata de ultimul joc al lui la nationala, acum e cu totul alta echipa la FRF, inclusiv antrenor neamt. Eu cred ca este mai interesat sa ramana concentrat pe echipa de club, cum a fost si la Chivu, sa isi mentina acolo pozitia de titular. Posibil, sa ii fi batut macaronarii freun apropo sa nu se duca la nationala, cu siguranta aia de la Lazio nu sunt fericiti cand trebuie sa isi imprumute "masina" la un vecin, fara sa plateasca, ba ... mai sa o si strice.

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Octombrie 2016, 21:36

Ar fi bine daca ar veni. Dar daca refuza ..a fost chemat? E sigura treaba ? Poate e suparat de ceva.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează