Articol de GSP - Publicat joi, 12 februarie 2009 00:00

Persoanele de sex feminin care au fost aseară la meciul pe care echipa naţională a României l-a pierdut cu 2-1 în faţa Croaţiei au avut parte de o surpriză.


Dacă la tribuna a doua, spectatorii au putut să intre în tribună cu torţe şi fumigene, alţii nu au putut intra în "cea mai renumită şi mai modernă arenă din România" cu strugurel de buze, considerat "armă albă" de firma de pază care asigura liniştea şi disciplina la meci.

Într-o intervenţie la Naţional FM, Alexandra Minea, prezentatoarea Ştirilor Sportive de la Naţional TV, şi realizatoarea emisiunii "Drive time" de la Naţional FM, a povestit pe post experienţa de la meciul cu elevii lui Slaven Bilici.

Ascultă mai jos păţania Alexandrei:


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion