FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUEDIA - ROMÂNIA 2-1

SUEDIA - ROMÂNIA 2-1 // Ionel Ganea, mai critic ca niciodată cu mai mulți „tricolori” + Propune o soluție inedită la națională

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 21:00

Ionel Ganea a analizat la GSP LIVE meciul din preliminariile EURO 2020 dintre Suedia și România, scor 2-1, și a criticat mai mulți jucători.


„N-a fost un meci bun. Am făcut două greșeli care ne-au costat. În repriza a doua am arătat altceva. Pușcaș nu prea a fost eficient. El a dat pasa la Marin și acesta a dat assistul. Mi se pare că la mijlocul terenului nu avem o agresivitate. Suedezii erau mereu pe contraatac. Nici atacul n-a funcționat bine. Chipciu n-a fost eficient. Dacă nu joci cu centrări în careu din margine... Trebuie să lucrăm la mentalitate. Sunt mulți jucători care vin din străinătate. Nu mai există scuze, nu mai există toleranță, nu ne mai așteaptă nimeni.

Avem fundași centrali buni în România. Uite, Țîru ar fi bun. El are calități, l-ai putea folosi lângă un jucător cu experiență. Eu l-am avut la Voluntari, eu l-am pus pe picioare. Eu aș merge pe o echipă omogenă. În locul lui Cosmin Contra aș juca un 4-4-2 în romb și să dau curs la joc. 

Ianis Hagi a fost în regulă. Putea să fie mai mult în joc, dar dacă nu îi dai baloane nu poți să ai așteptări de la el. Pe partea dreaptă am suferit un pic”, a declarat Ionel Ganea la GSP LIVE.

CLASAMENT GRUPA F 

 clasament

La EURO 2020 se califică direct primele două clasate în fiecare grupă preliminară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  24 Martie 2019, 08:53

Săracu' Ganea ! A jucat fotbal la nivel înalt (v. 3-2 cu Anglia), a făcut o şcoală de antrenori, a antrenat şi prin Liga I (cu defectul că e căpos şi cu gura mare, nu e maleabil pentru patroni) dar nu e de nivelul "specialiştilor" de tastatură...De fapt, cine e ?! Hagi nu, nici Gică Popescu, Ilie Dumitrescu etc, etc, nici măcar Lucescu sau Puiu Iordănescu !

bulletproof
bulletproof  •  24 Martie 2019, 07:11

Ar trebui să jucăm cu o linie de atac cu jucători cu nume de pești : Țâru - Biban - Clean - Baboi Aceștia chiar există prin liga a 4 a !

visiniujohn
visiniujohn  •  24 Martie 2019, 02:59

Eee romb ..propun dama cu camelii,cu nicusor varf impins la chipciu pe fund

Vezi toate comentariile (16)
Comentează