FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUEDIA - ROMÂNIA

SUEDIA - ROMÂNIA // CORESPONDENȚĂ DIN SUEDIA » Sete de EURO: cum au trăit românii meciul cu Suedia de pe „Friends Arena” + mesaje anti-PSD și anti-FRF

România - Suedia // FOTO: Cristi Preda +3   FOTO
România - Suedia // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2019 19:52

România a fost învinsă de Suedia, 1-2, în primul meci din preliminariile EURO 2020. Fani români de pe întregul continent au venit să-i urmărească pe ”tricolori” la Stockholm, în debutul campaniei pentru CE 2020, cu Suedia. Și au avut multe momente în care au dominat atmosfera în stadion.

De afară, nici nu-ți dai seama că acolo e un stadion, dacă pe zidurile exterioare n-ar sta scris „Friends Arena”. Construcția e compactă, încadrată între cel mai mare mall din Scandinavia, blocuri și spații de birouri.

Abia după ce depășești măruntaiele uriașului de oțel nimerești în mijlocul unui oval SF, care aseară, la debutul în campania pentru Euro 2020, i-a „înghițit" și pe cei circa 2.000 de suporteri români, veniți să asiste la reprezentația "tricolorilor".

Anti-PSD, anti-FRF

Jumătate dintr-o peluză a fost ocupată de fanii naționalei, care au folosit prilejul partidei să transmită și mesaje anti-PSD și împotriva FRF. Echipa însă au susținut-o încă din prima secundă, făcând față cu brio tribunei suedeze, nu la fel de zgomotoasă și implicată ca în țările latine, unde, ca oaspete, e aproape imposibil să domini atmosfera.

 

Au fost mulți români veniți din întreaga Suedie, dar și din vecini, Norvegia, Finlanda, Danemarca. Am întâlnit suporteri care au făcut deplasarea chiar din Italia pentru a-i vedea pe „tricolori”, semn că setea de performanță și de calificare e la cote maxime la începutul acestei campanii.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
forza_csms
forza_csms  •  23 Martie 2019, 21:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează