FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUEDIA - ROMÂNIA 2-1

SUEDIA - ROMÂNIA // Record negativ vechi de 10 ani egalat de naționala lui Contra! Când a mai fost România condusă cu 2 goluri la pauză

Suedia - România // FOTO: Cristi Preda
Suedia - România // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 19:59

România a fost condusă la pauză de Suedia, 0-2, în primul meci din preliminariile EURO 2020. În final, România a pierdut cu 2-1.

După o primă repriză ezitantă, în care „tricolorii” au fost dominați de suedezi, elevii lui Cosmin Contra au egalat un record de 10 ani. Ultima dată când naționala a fost condusă cu două goluri la pauză, într-un meci oficial, a fost pe 28 martie 2009, cu Serbia. Atunci, sârbii au avut 2-0, la pauză, iar România, cu Cosmin Contra pe teren, a pierdut cu 2-3.

România a mai fost condusă cu 2-0 la pauză și în 2012, de Slovenia, într-un meci amical. Atunci, „tricolorii” au pierdut cu 3-4.

Clasament Grupa F

grupa f

Urmărește AICI desfășurarea meciului Suedia - România

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  23 Martie 2019, 20:28

Acum avem JUCATORI DIN PLAY OFF(NISTOR), DIN UNGARIA(GROZAV), din Cehia( Chipciu), BULGARIA (grigorie care ne manca ficatii meci de meci), Chiriches (accidentari dese, pacaleste fotbalul, rezerva eterna), serie B (puscas),..... GENERATIA LUI HAGI E MINCIUNA, cu jucatori la: BARCA, REAL, TOTENHAM, AC MILAN, BRESCIA, VALENCIA, SALAMANCA, CHELSEA, LEVERKUSEN, GENOA...ETC. .......................................................Stati linistiti! Ii batem Feroe si terminam peste ei :=)) ! speram in continuare,si pregatim campania DE CALIFICARE 2040!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează